Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, December 2

diam-diam ubi berisi

salam dan hai

fuhhh..uhuk-uhuk-uhuk
banyaknye la hai habuk kat blog aku ni
sorry for neglected u, blog...
tak tau la kenapa berat sangat-sangat tangan ni nak menaip
tapi nak komen kat blog orang memang cepat je! :p
sorry kawan-kawan,
aku agak menyepi dari dunia blogging
nothing special & interesting yang aku boleh share
idea zero!
jeles je tengok orang lain, sehari 2 3 post
aku? harem! hahahaha

life sekarang alhamdulillah
aku dengan mr.k makin slim chubby! :(
lagipun kan musim mengawan hujan, memang tak boleh nak keluar jogging
tu makin naik badan ni
asyik makan je, berpeluh tak langsung
cepatla habis musim hujan ni
nak sambung balik aktiviti jogging yang terbantut tu

aktiviti malam masih lagi ke puncak jalil
selang sehari
nak-nak akak aku yang kat jb tu da sampai
petang ni abah dengan afah, adik aku pulak sampai
cukup la 1 family en.mahmud & pn. maznah :D

eh, ni da bulan disember kan?
Ya Allah, cepatnya rasa tahun ni
da nak masuk tahun baru da
ohh..how time flies...
your wishlist for this year macam mana? tercapai tak?
aku banyak jugak la yang tercapai, especially kawen! :p
alhamdulillah
yang lain overall tertunai da
cuma ada 1 lagi yang aku & mr.k berharap
harap-harap Allah murahkan rezeki kami yang 1 tu.




p dot s : alamak!! da janji "something" dengan soulsisters this coming new year!! pengsan aku!!




12 comments:

Ezzah said...

errhkkk..haruske saya listkan menu2 yang saya mau sempena new year nih?

ahahaaha

dakcik said...

za : 2 la..disember dh dtg..xlame lg la i punye ari..hahahaha

-Sara- said...

sara doakan rezeki yg 1 tu cepat termakbul :)

eh za, mane pic g kenduri umah ema ritu? nk tgkk :D

~~zaa~~ said...

ezzah : tak perlu! hahahahah :p terima je ape yang terhidang, boleh??? ;p

~~zaa~~ said...

dakcik : hari ape?? tak ingat la..zaa cuti kot :p

~~zaa~~ said...

sara : amin...tq dear..

hahahha sorry, langsung tak amik gambar sebab zaa ngan ikma da jadi tuan rumah!

♥♥ KhamS ♥♥ said...

amin. harap2 cepat dapat rezeki yang 1 tue. jgn putus asa okeh!

mrs.spicy said...

insyaallah, rezeki yang satu tu akan tiba nanti=)

~~zaa~~ said...

khams : insyaAllah..tq che khams!

~~zaa~~ said...

mrs.spicy : insyaAllah, memanng menunggu saat tu, dear...

Iena said...

biasa suka december coz is my besday... tp thn ni x suka mana sebab hadiah besday dah mintak 4 months in advance... hehhee

~~zaa~~ said...

iena : hahahaha tak leh buat apa la! takpe, disember tetap bulan best, masa terbaik untuk berdua2an! :p