Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, December 23

don't be too busybody, boleh?

salam dan hai

lewat bersiaran hari ni
kena siapkan kerja dulu ok
da cukup rehat 2 hari lepas bos takde :p
esok bos takde pulak, yahhhooooo!!

semalam da bawak adik-adik keluar kan
pukul 9 pick-up tiket, pastu merayau-rayau kejap
sementara nak menunggu pukul 11
nak main bowling, tapi orang pack sangat sebab ada tournament
at last, bawak diorang ke arcade games
bukan setakat adik-adik je, aku dengan mr.k pun join sekaki :p
hihihihi macam-macam main

da lama sikit, aku dengan hasanah main la game Y2K, yang cari beza gambar tu
main sekali, kalah. pastu main lagi
then mr.k join kitorang
tengah syok-syok main, cari beza tak jumpa
tiba-tiba ada tangan lain touch kat screen
pusing tengok, oo..crew kat situ
ok fine.

kitorang pun sambung lagi, tengah mencari, budak tu buat lagi
main lagi, dia pun join lagi, dan lagi, dan lagi, dan lagi!
hey..hati aku da panas ni!
tau la ko tu crew, setakat nak tolong sekali dua takpe la
ni sampaikan kitorang tak sempat nak touch, semua dia da buatkan!
whatthefish!!!
sakitnya hati aku!!!
ade la dalam 3 round die menyibuk kat situ.
at last, kitorang blah je
pastu tengok dia da takde, baru pergi main balik
ape halnye ko nak wat macam tu, kan?
orang datang nak suka-suka, terus hilang mood
eee...geramnya!!!!

jangan macam tu walaupun ko hebat sangat
jangan ganggu privacy orang
tujuan ko kat situ hanya untuk tengok kot-kot ada mesin rosak ke, ape ke
bukannya mengganggu customer ko main
ini tak,ko buat macam ko yang bayar game tu!
macam ko yang main
jangan menyibuk sangat!!

ermm..hilang rasa nak happy, tau?

korang nak tau pasal cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah?
nanti jap lagi aku review ok
sekarang nak balik rumah, masak :D
lagipun suami tercinta ada kat rumah hari ni ;)



4 comments:

bunga_ros said...

Mengong la crew tu.. ske2 dia je wat camtu kan.. cian za.. nanti post menu yek.. hehe..

~~zaa~~ said...

bunga_ros,

tu la psl! memang annoying gile!

are-za said...

maroh napok..he2..

suh je mr.k pok tgn gatal die tuh..padam muke..

~~zaa~~ said...

are-za,

bukan maroh, gerammmm!!! :p

pado duk suh mr.k pok, baik aku pok hahahah