Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, December 3

halfcupday!

salam dan hai

uisshhh sedapnya cupcake ni
tq ye kak sue bagi cupcake yang sedap lagi comey-lotey ni
tapi aku tetap teringin muffin blueberry yang kak sue buat!
lagi, teringin blueberry cheese tart
teringin fruit tart
teringin egg tart
hahahhah semua la!
tapi malangnya tu semua akan jadi sebab berat badan naik! heh!
tak sanggup!!

hari ni aku kerja halfday je tau
sebab esok pagi kak nani nak buat aqiqah baby ammar
takde orang nak tolong mie nanti
nope! bukan aku sorang je yang halfday, tapi dengan mr.k sekali :D
harus la bersama walau ke mana saje!

aku sah-sah 12.15 da cabut balik rumah
jumaat kan break awal :D
lepas jumaat je, terus zass ke puncak jalil
and tidur sana lagi malam ni
nanti kan kemunculan gambar-gambar yang berkaitan ok
terhangat di pasaran kottt! :p

sorry to soulsisters, i can't make it this lunch
next week kite jumpa ye sayangs semua
jangan marah kat ai tau ;)



p dot s : mrs.spicy, nak join tak esok? u kan dekat je dengan puncak jalil. i jemput ni, series!



8 comments:

ain said...

cikgu..camne nak buat strike kat belog tittle tu..

ank murid,
(o.0")

~~zaa~~ said...

ain,

hahahha ko ni wat aku malu je la. :p

Ezzah said...

aahhhh..nyampah ah. ngajukkkk cenggini. :(

~~zaa~~ said...

ezzah,

sorry syg! i have to..sorry sgt2 ye..minggu depan kita jumpa ye sambut bufday u!

-Sara- said...

panje kaki sokmo semek sore nih! :P

~~zaa~~ said...

sara,

bukan panje kaki suke2, bak kata pepatah, jauh perjalanan luas pemandanga! heh!

mrs.spicy said...

babe, i ade antenatal class la esok. dari pagi sampai petang. huhu..kalau tak boleh jumpa2 kan..

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

ala, u ade antenatal class ye? igt bleh meet up ngan u! heheheh it's ok dear, next time k!