Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, December 30

jumpa tahun depan!

salam dan hai

yyeeaayyy!! tahniah Malaysia
& terima kasih PM bagi cuti esok!
sememangnya aku berangan nak cuti pon! hahahahh
boleh la tidur sepuas hati
aduhhh khairul fahmi menyentap jiwa la hahahahha :p
series kerja keras dia semalam
setiap gol dia selamatkan!
memang wira la KFCM!
oppsss..abang, jangan jeles ye :p

oh,
CPU da siap petang semalam
berblog dari bilik sendiri ok!
takde da nak menyibuk kat tempat orang

tapi
haruslah belajar macam budak baru dapat komputer
semuanya kosong, yillek!
jenuh la aku duk copi semua lagu dari henpon
duk copy semua gambar kawen dari cd
duk install itu ini
da la kat opis ni semua benda kena block
nasib baik ade dakcik tolong :D
heheheh salah sendiri, nak buat macam mana kan?

plan bercuti 3 hari ni tak tau lagi macam mana
sebabnya kitorang ni jenis on the spot je
tengok la hari isnin ni ada input ke tak :p

so happy holiday to you, guys!
don't drink & drive! :p

6 comments:

dakcik said...

heheehe..sib baek ade ain kan?? ecece..=D

-Sara- said...

eh, i luv KFCM tula! ade style, korean look lagi! hahaha :P

~~zaa~~ said...

dakcik,

perasan! hahahah tq kat kamu!

~~zaa~~ said...

sara,

uhuk uhuk.. :p kelate mari, mek!

III bDkNaKaL III said...

slamat thn baru puan zaa....moge ade brite gmbire utk anda & saye...wah..eksaited u!haha

~~zaa~~ said...

bdknakal,

slmt tahun baru mrs.to be! hehehehe :p