Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, December 22

movie tonight?

salam dan hai

malam ni insyaAllah nak bawak adik-adik keluar
tengok wayang & bowling kalau jadi
2 hari terperap kat rumah, nampak je muka boring
hihihihi kesian tapi nak buat macam mana
kitorang kan kerja :p
2 hari pun takde la tak keluar langsung
ade bawak pergi giant beli barang
bawak pergi pasar tani
ok la tu kan?berjalan pun malam hari je, tak panas!

tiket wayang da booking
cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah :p
aku tak tau kesahihan khabar angin pasal cita ni betul ke tak
tapi tersangat-sangat ramai yang review cerita ni sangat-sangat best
teruja jugak nak tengok, sejauh mana best cerita ni
walaupun cerita melayu, aku tetap tengok & selalu jugak tengok
siapa lagi nak sokong kan?buatan Malaysia tu!
lagi 1 yang buat aku nak tengok sangat
sebabnya masa booking online pun, cerita ni setiap jam fully book ok!!
tiket aku nak tak nak terpaksa la pukul 11 malam!!!
haih..nak buat macam mana, 11 malam pun layan je la
rabak la mata aku nak bangun pagi esok hihihihi

ohh..aku da 3 hari tak lunch dengan kengkawan kat ofis ni
sebab hari-hari balik rumah
& hari ni berjaya masak tengahari untuk diorang
tapi simple-simple je la, tak dan masa
aku masak tomyam, sayur goreng & telur dadar je
ok la tu! :p perut aku pun kenyang



p dot s : kecewa lagi :( tapi ada 3 benda yang ubatkan hati kami..Alhamdulillah..



12 comments:

axie said...

wow! sempat ke masak semua tu time tghari??? baguslah =)

Ezzah said...

aihh...citer tu mmg asik full kan! sama ah ngan ngangkung. hingga ke sudah aku x tengok2 lg. frust!

~~zaa~~ said...

axie,

alhamdulillah, sempat :D

Fazila said...

x ajak akak g rumah n nk rasa zaa masak, x per dik doa byk2 k

are-za said...

xpert tol mek nie..msk campak je ek? hu2..mesti sodap kn..

dakcik said...

za kan chef! xkan xtau..=D

~~zaa~~ said...

ezzah,

yup yang!! fully book semua! aah, ngangkung pun kan?heheh tapi aku da tengok! :p lol

~~zaa~~ said...

fazila,

hahah buat malu je ajak akak :p masak bukan sedap mane! :p nnt masuk tahun baru zaa jemput ye ;)

~~zaa~~ said...

are-za,

takde la mek oi..aku masak pun yang palingggg aku reti! hahahaha

~~zaa~~ said...

dakcik,

banyak la chef! hahahaha amatur sudah :p

-Sara- said...

bestnye rumah dkat ngn opis, sempat je blk masak2! :D

xpe zaa, cube lg yee,insyaallah rezki akn ade nti :)

~~zaa~~ said...

sara,

aah, tapi kalo takde org, memang tak masak ponn! :p

:) tq dear...