Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, December 8

peringatan!

salam dan hai

terima kasih ye yang alert pasal ralat tahun hijrah kat entry ni
typing error :D
aku da betulkan semula
terima kasih sekali lagi

minggu lepas aku berkesempatan bukak blog kat rumah kak nani
pastu tengok ramainya yang tinggalkan jejak kat shout box
masalahnya aku tak boleh nak baca/komen kat shout box tu
sebabnya kat ofis kena block

so aku mintak jasa baik kamu semua
yang datang menyinggah, jejak kaki, say hi or whatever
jangan tinggalkan jejak kat situ ye
sebab aku memang takkan dapat baca
mau berbulan jugak baru aku boleh tengok

ada jugak yang cakap aku sombong nanti kalau tak reply kat situ
no! tak pun
aku memang tak boleh nak reply
kalau kamu datang & nak tinggalkan jejak
komen je kat latest entry ye, jangan malu-malu
senang aku boleh terus terjah blog kamu :D



No comments: