Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, December 30

review 2010

salam dan hai

hari ni hari terakhir bekerja dalam tahun 2010
apa yang korang dapat capai tahun ni?
untuk yang belum terpacai tu, postpone 2011 ok
takpe, yang penting kita berusaha untuk dapatkan apa yang kita nak
as for me, 2010 bawa banyak kenangan pahit & manisnya
banyak yang berubah
banyak jugak yang tercapai
tapi ada jugak yang terpaksa diusahakan lagi

jom kita review sikit!
terhangat! hahahaha



pembukaan 2010 menyaksikan penyatuan dua jiwa! cheh!
perubahan paling besar dalam hidup aku dan mr.k
we're officially tying the knot on 19th Mac 2010
the best thing happened in our life
Alhamdulillah, ini azam paling besar untuk tahun 2010.
cuma, belum ada rezeki yang tu
takpe, akan diusahakan menjelang 2011 nanti :p

kemudian bercuti di colmar tropicale, as pre-honeymoon :D
rezeki mana boleh tolak kan?
4 hari 3 malam kat sana, best & sejuk *ehem*


kemudian ke cameron with in-laws
kebetulan ada wedding, so panjangkan kaki singgah cameron
tapi sekejap je
and we're promised to come back again!

with all soulsisters
we're had our break fasting at ikma's house
menu, potluck
moment yang manis as we're too busy to hang up together
at last, ada jugak la eventhough tak cukup jugak sorang
sebab nun jauh di bangkok


1st time ever
sambut hari raya as husband & wife
so touching
walaupun tak sambut dengan keluarga tersayang di kelantan
tapi effect nya terasa sampai sekarang
as our late atok da takde


and this is 1st time ever jugak
attended blogger's wedding, xora
oh, tak pernah terfikir akan bersua muka dengan si cantik ni!

yang pahitnya pun banyak jugak
tapi aku prefer simpan, jadikan pengajaran dalam hidup


so, nanti bila jumpa 2011
akan aku listkan our wishlist 2011 ok!
see you soon!

4 comments:

dakcik said...

pengalaman is the best teacher dear :)

~~zaa~~ said...

dakcik,

yup! agreed!

axie said...

suka pic no.2 tu..cantik sangat

~~zaa~~ said...

axie,

:D