Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, December 23

review HKLBR

salam dan hai

sambung review cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah
overall from 5stars, aku boleh bagi 2.5 je
boleh macam tu? ;)
bagi aku, indah khabar dari rupa
nak kata best sangat pun, tak jugak
so-so je
semua yang best adalah pasal lawak-lawaknya je
seram tu seram jugak tapi..entah la, macam ada yang tak cukup
memang aku dengan mr.k tak berapa gemar cerita seram
tapi seram dia melampau

aku tengok Ngangkung, Jangan Pandang Belakang Congkak I & II
semua tu pun seram komedi jugak tapi kitorang layan
tapi cerita ni feel time lawak je, series!
dapat 2.5 tu pun sebab lawak
takde pengisian, kosong
takde pengajaran, cerita semata-mata
jalan cerita tak teratur
pagi seminit, malam berminit-minit
pendek kata, macam tak cukup la cerita ni

so aku tak recommended langsung korang pergi tengok cerita ni
tapi kalau korang nak tengok jugak pun takpe, duit korang kan? :p

ok, tutup cerita tak best tu
nanti lain kali tengok cerita best yang akan keluar
acting by none than other, si kacak & macho shaheizy sam :)



p dot s : jangan salah paham, review ni semata-mata pendapat aku. lain orang, lain pendapat. tapi yang pasti, lawak dia memang kelakar habis! :D


6 comments:

zaza said...

yeke tak best? abg za n ofismate kate best je. mungkin sb yg kate best ni org perak. ekekeke. so dia paham loghat perak camne. agaknye cite ni tekankan lawak sahaja kot. bukan seram.

~~zaa~~ said...

zaza,

bagi zaa bukan tak best, tapi kurang menarik. loghat takde mslh, sebab faham je ape yang diorang sebutkan. well, masing-masing punye penilaian kan?hihihihi

are-za said...

betol ker xbest? xjd ah nk g tgk..hurrmmm

~~zaa~~ said...

are-za,

bagi aku la :p tapi kalo mung nak tengok, buleh je :p

III bDkNaKaL III said...

zaa, aku sokong ko!ko nye rate tue kire tinggi tuh..aku bg sparuh dr ko...haha...sungguh memalukan cite mlayu cenggitu..bkn xmo sokong filem mlayu yg satu nih tp mmg zero pengisian...pjg lak terKOMEN..jgn mrh cyg!

~~zaa~~ said...

bdknakal,

:D lagi haram nak bagi separuh dari aku! hahahha