Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, December 23

siapa lapar, tayang perut!

salam dan hai

ni la aku
kalau da rajin tu, sehari mau 10 post gamaknye :D
tapi bila malas, seminggu nak dapat 1 post kemain liat lagi!
hihihihi jangan marah ye kengkawan, ai tak bersalah.

tadi balik tengahari, tengok semua membuta lagi!!
ishk..teruk betul!
mr.k pun tak terkecuali, siap tidur dalam bilik lagi
da nak pukul 2 baru bangun masing-masing
hihihihi mentang-mentang la tak kerja kan?
jeles ai! :p

sampai je terus bersilat kat dapur
adik-adik pun masing-masing belum makan lagi
so,
menu hari ni sangat-sangat simple
but done upon mr.k's request

telur rebus masak sambal

sup sayur


ayam goreng


itu je menunya
tapi hari ni aku tak sempat nak makan
sebab balik da lewat sikit tadi
sekarang ni pun perut da berkeroncong riang-ria ni
lagi sejam je nak tahan perut
sabar..sabar..



p dot s : abang, pukul 5 sharp da kena ada kat depan ofis tau! jangan lambat, lapar niiiiii!!! :D



6 comments:

bunga_ros said...

za.. Menarikss..

-Sara- said...

kaki masak sungguh makcik ni! :D

~~zaa~~ said...

bunga_ros,

tq :D

~~zaa~~ said...

sara,

nak wat cemana makcik, laki mak kat umah! :p

yuzie said...

rajinnya zaa masak..

~~zaa~~ said...

yuzie,

tak la kak. kebetulan ada adik-adik kat rumah :D