Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, December 6

two in a row

salam dan hai

sambungan kisah tadi

kami gerak balik putrajaya, tapi ada menyinggah kat balakong
ada misi nak diselesaikan
& keputusannya, misi tersebut selesai :D
Alhamdulillah

kemudian singgah ke alamanda nak makan
& belikan Al-Quran untuk anak buah aku, syafiq
terus balik rumah, zzzZZZzzzzz...

ahad pagi-pagi bangun, pul 8.30 kami da gerak ke puncak jalil
pagi sangat-sangat kan?
nak kejarkan kak na, takut tak sempat jumpa dia sebab da nak balik jb
plus nak bagi Al-Quran kat syafiq
lepas je breakfast dengan family, kami pun cabut sebab ada urusan!
cheh!! urusan sangat ok! :p

sebabnya..








kitorang nak tengok wayang! hahahahah
tiket da beli, da bayar
takkan nak cancel, rugi wooooo!!
melantak movies dari pukul 11 pagi sampai 4 petang ko!
heheheheh


1st, tengok cerita ngangkung
rate, 4/5 stars
not bad, kelakar, tapi isi padat
sape-sape yang mengamalkan benda ni, memang panas telinga la
sound direct punye dalam cerita ni
isu kekeluargaan, rezeki halal
best!

2nd movie, tengok Rapunzel
oohhh..sweet sangat
cerita ni sangat best, u know?
tersangat best, aku bagi 10 bintang! hahahahha
kelakar, tak berbelit, comel!!
tapi 1 je sayangnya, kat alamanda takde 3D
but it's ok, we enjoy the movie so much!

korang patut tengok 2 movie ni, sangat menghiburkan!
release la tension korang tu, betul :D

lepas tengok movies, kitorang terus cabut balik rumah
rehat & terus ZZZzzzzZZZZ
tq ye abg syg sebab melayan i walaupun abg penat
nanti i bagi upah ok, masak sedap-sedap :)


p dot s : i love you...i love you more...i love you most... (ayat rapunzel yang da jadi ayat kami :D )




8 comments:

-Sara- said...

yeke best? mmg teringin nk tgk rapunzel tu! :D

~SHiLA~ said...

best ek ngangkung..
aku br nk tgk lik kje neh..book dr ari jmaat..haha

~~zaa~~ said...

sara,

best yang... recommended! tak rugi tengok! :D

~~zaa~~ said...

shila,

ngangkung pun best shila. series! yang baru beratur nak beli memang hampa la, penuh!

axie said...

rindu nak tgk wayang..
za tlg jaga hafiy boleh?? ;P

~~zaa~~ said...

axie,

cian azie...boleh2..tapi za charge mahal sikit la.. ;p

♥♥ KhamS ♥♥ said...

khams pon dah 2 tahun x tengok wayang. rasenye kalo pegi pawagam sure jakun. hehe. x smpai hati nak tinggalkan anak2 kat org semata2 nak tgk wayang.

~~zaa~~ said...

khams,

heheheh tak jakun la..wayang sama je lagi :D kan??bila da ada anak mesti susah sikit nak tengok wayang...takpe, pengorbanan..nanti da besar , bleh la bwk diorang..