Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, January 25

gratias...

salam dan hai

uuh..hari ni pagi-pagi agak sibuk sikit ye
atas meja berlambak kerja yang bos tinggalkan semalam
tapi sekarang dah lega, licin meja i, tau? ;)

thank to those yang bagi opinions about this
thanks a lot, really appreciate it
for the time being, i won't private this blog
tapi masa akan datang, maybe
so semua orang boleh baca blog i tanpa was-was macam biasa
*bajet blog ko famous satu malaysia ke?hahaha*

and those yang do me a favor semalam about this
thanks jugak ye
terfikir je macam nak tukar url baru
tapi bila memikirkan banyak kehilangan yang akan berlaku *cheh*
maka aku simpan dulu niat tu

ermm..dah dua hari aku kena flu and batuk
tak selesa sangat
perit tekak macam berpasir
mata pun gatal-gatal macam tuan die :p
tangan pun asyik duk pegang handkerchief je
pinjam cik abang punye :D
hope esok ok la
jangan flu ni berjangkit dengan orang lain pulak nanti




tuan blog yang macam zoro & berselimut ;p

6 comments:

-Sara- said...

olo ciannye die, flu ek..hop cpt sembuh ye! :D

~~zaa~~ said...

sara,

thanks dear..:*

mrs.spicy said...

get well soon dear. makan oren banyak2.huhu

bunga said...

t makan ubat yek...makan madu pom ok gak..

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

:D thanks dear..i makan oren sampai mabuk hihihi

~~zaa~~ said...

bunga,

ok :D tq ros!