Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, January 28

happy holiday!

salam dan hai

i bet ramai yang cuti minggu depan kan?
heheheh aku pun sama jugak
tapi aku tak balik kampung pun
sebab kan mie & abah datang sini
& we all nak pergi melaka hari ahad
sebab ada kenduri sedara kat sana

so hari ni last day kerja, memang boring sangat-sangat
kat ofis pun macam suram je sebab semua dah dalam mood cuti
ada yang dah cuti, ada yang nak halfday hari ni

to all!
drive carefully, jaga all your belongings
kunci rumah betul-betul ok

happy holiday, guys!

8 comments:

-Sara- said...

aissy awalnya wish happy holiday, hehe :P

yeyy! sara lik kg! jgn jeles!

hpy holiday to u too dear :)

sahida said...

happy holiday dear..;)

~~zaa~~ said...

sara,

hehehe i tak jeles ok, sebab mie dengan abah coming to kl! hahahah :p

~~zaa~~ said...

sahida,

happy holiday huda! wah, nampaknya ada banyak masa ye dengan 'housemate' :p

sahida said...

Alhamdulillah.. hehe! enjoy ur holiday k?

~~zaa~~ said...

sahida,

:D u too!

mrs.spicy said...

happy hliday to u too. i memang tgh holiday. haha

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

:D thanks dear! hahaha u memang sokmo!