Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, January 7

i owe you nothing!

salam dan hai

boring la kat opis hari ni
suram je rasa
aku pun melepak je kat bilik
tak keluar pun
entah la, mood pun macam di awangan je

aku ada 1 persoalan
kenapa sesetengah orang suka dengki dengan kita?
aku tak paham la
setiap yang kita buat diperhatikan
kadang-kadang apa yang dicakapnya seolah-olah menyindir
kenapa ye?

ada la jadi kes ni
tapi aku takkan reveal kat sini
sebab aku tau dia baca blog aku dalam diam
aku tak kisah
memang blog ni untuk siapa pun yang nak baca
cuma..
ini blog aku kan?
segala isi or anything pun terpulang pada aku la
as long as i didn't hurt anybody's feeling

but if ada sesiapa yang terkecil hati, terasa dengan aku
aku mohon seribu maaf
sebab manusia tu kan alpa
& tak lekang dari lakukan kesilapan
aku bukannya sebaik manusia pun
tapi sekurang-kurangnya aku sedar kat mana aku berpijak

so mrs. dot dot dot
please la, just go and get your life!


p dot s : jangan terlalu "take care" tentang orang sekeliling! kadang-kadang takpe :D janji tak sebut nama hahaha, ye tak geng soulsisters???


p dot s lagi : happy weekend everybody!!!


10 comments:

-Sara- said...

yang, org cmtu mereng, pale xbtol kot, abaikn je! :D

~~zaa~~ said...

sara,

:D hahahaha

dakcik said...

sape mereng??sape??hahaha

~~zaa~~ said...

dakcik,

kak nam to be?? hahahaha ada la orang tu

dakcik said...

ish ain kan mmg kak nam..hahahaha..ala btau le..btau diam2 okeh..haha

~~zaa~~ said...

dakcik,

hahahah sempat lagi tu padahal da nak balik! :p nanti i bisik kat u!

III bDkNaKaL III said...

prangai manusia mmg cenggitu zaa....lantakkan 'org tuh'..yg penting kte xkcau dorg...

Reen Tart Nenas said...

menciks kan kalau dah satu opis baca belog kite?... mereka suka sibuk...

~~zaa~~ said...

bdknakal,

tu la psl. malas nak besarkan je..lagipun aku tak kacau hidup die!

~~zaa~~ said...

reen tart nenas,

:D kalo baik takpe kan reen?

tq singgah sini :D