Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, January 27

it's cool, bebeh..

salam dan hai

kalau korang semua tengok gambar kat bawah ni
korang boleh bagitau aku tak apa maksudnya??
apa yang boleh korang teka??


cepat la bagi jawapan







hahahahahah
pandai pun korang ye!
betul!! jawapannya bos aku takde! :D
2 hari ye kawan-kawan, today & tomorrow
outstation ke sarawak
means, sekarang i la bosnya!
*sila berdiri atas meja sambil joget lambak :D*

lepas tu, minggu depan i pulak cuti 31&2hb, sambung pulak dengan CNY
minggu lagi satu baru kerja & jumpa bos
uiiiii bestnye hihihihii

eh, happy pun happy jugak ye
tapi kerja jalan ok
ni baru update blog sebab tadi settlekan kerja dulu la
yang wajib patut diutamakan malam ni kan malam jumaat :p
opss..yang strike tu takde kena-mengena ok ;)

sekarang i tengah sibuk buat preparation kawen
tak, tak
sibuk wat preparation untuk geng soulsisters! :D
yes!! all of you my lovely soulsisters!
jangan lupa date kita tau
i ada a little suprise for u guys hihihihi
nak tau kena la tunggu tarikh tu ok!

dah, i nak blog-walking jap

bye!

4 comments:

-Sara- said...

surpriseeee???? wooooo.. xsabolah! :D

~~zaa~~ said...

ala, suprise biasa2 je yang.. :D

dakcik said...

kite dah tau..oooo, ajak i sekali ker?? hahaha

~~zaa~~ said...

dakcik,

oppss..tu surpise utk cik abang sayang :P