Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, January 13

it's time to...

salam dan hai

lewat bersiaran hari ni
sebabnya ada bos
tapi sekarang da takde sebab dia pergi meeting kat melaka :D
so baru la boleh aku update blog

aku sebenarnya da lama fikirkan pasal benda yang satu ni
aku rasa nak private kan blog
sebab aku rasa da sampai masa kot
walaupun kawan-kawan blog aku tak ramai sangat
walaupun blog aku tak famous
walaupun takde stalker yang mengacau hidup aku
tapi aku rasa cukup la aku dengan kawan-kawan yang betul-betul kenal aku

patut ke tak aku private kan blog ni?
sekali fikir macam ok, tapi sekalli fikir macam rugi
entah la, aku belum putuskan lagi
keputusan aku mungkin bergantung pada pendapat korang semua kottt


apa pendapat korang?

22 comments:

-Sara- said...

rase sara xpayah kot yang! :D

Azwana Shamsudin said...

kalau u blog, tak leh lah i bc blog u lg..?? :(

~~zaa~~ said...

sara,

tak tau lagi yang..tengok pendapat orang ramai :D

~~zaa~~ said...

azwana,

belum tentu lagi..still thinking:D
insyaAllah, kalo kite private, kite invite wana

sahida said...

kalo awk private kn, masih bleh invite silent reader mcm sy kan? sy faham if u want to private ur blog.. sbb kita tau sape je yg akan baca blog kita kn? anyway, nice to read ur blog..

III bDkNaKaL III said...

Ade baek buruknye klu privatekn blog...
Baek sb org² yg 'dijemput' je tau ape yg ditulis dlm blog & semestinye ia berkaitan kehidupan kite kn?

Buruk xla buruk sgt - dgn berBlog kte akn dpt ramai kwn alam maya...tp yg xbeshnye jika ade stalker² & negatif t'hadap kite...

Ape pun, invite aku jika privatekn blog ya beb!sb aku mengenali ko & ko jge mengenali aku...he²...

mrs.spicy said...

uiii..jangan la..xbest la private2.tayah la.pliss.pliss

goblogbyfarah said...

up to u, tapi bagi akak privatekan blog rasa lebih bahagiaaaaa :D

bunga_ros said...

za.. nape nk private kan.. wat solat isthiharah je la.. InsyaAllah membantu..

~~zaa~~ said...

sahida,

boleh..jangan sedih2 :D heheheh anyway, blog u apa ye?dekat ur dashboard takde pun..

~~zaa~~ said...

bdknakal,

tu la..aku pun tengah menimbang ni..harusla aku invite ko! sebab nak tau wed prep ko hahahah :p

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

:D tak tau lagi la dear..myb yes, myb not..tapi harusla i invite u! :D

~~zaa~~ said...

goblogbyfarah,

tu la kak..zaa pun tak tau lagi ni..tengok la dulu cemana :D tq!

~~zaa~~ said...

bunga_ros,

tak de pape, cuma rasa terpanggil je..insyaAllah..nanti zaa buat keputusan :D

axie said...

kalau private tak invite azie, siap!

sahida said...

~~zaa~~: sy pun private blog je.. maybe saya bole pertimbang untk terima awk sebagai tetamu sy. =) bole la awk bg email address..;)

~~zaa~~ said...

axie,

:D mesti la zaa invite kalo private..tapi tak tau lagi ni yang

~~zaa~~ said...

sahida,

:D boleh, nanti zaa email kat sahida ok. tq :D

Madamme Anne said...

klu nak privatekan, jgn lupe add anne tau.. hehehe

dakcik said...

ain pun berkira-kira nk private belog..sbb ader jgk bende rahsia kite nk cerite..hehehe

tp pk sedalam-dalamnye..nti org kate..private plak dah..hahaha

private slh, xprivate slh..huhu..

pk..pk..pk..ha dh tau! (ckp cm amir) hehehe

kalo private jgn lupe invite ok!

~~zaa~~ said...

madamme anne,

ok dear, mesti punye!

~~zaa~~ said...

dakcik,

tu la ain..tengah berfikir la ni tapi tak masak lagi hahahah :p