Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, January 19

junior masterchef!

salam dan hai

ok, ok
aku tau da 2 3 hari aku da update blog
sorry ye sayang-sayang semua
mood lari lintang pukang :p
tapi sekarang da ok sikit, alhamdulillah

for your info, campaign WIR da seminggu dalam blog aku ni
and sepatutnya isnin lepas da tamat beraksi
tapi memandangkan tuan punya blog ni malas update blog
so dia duk ada je la kat situ
today da takde sticky-micky mouse lagi ok
tapi!
jangan pulak campaign habis, kita pun tak teruskan campaign tu
kita cuba kekalkan ye apa yang da kita mulakan
kalau lagi baik, lagi bagus :D

sekarang ni aku dengan mr.k duk melayan Junior Masterchef
ni semua gara-gara Masterchef US la
terus melekat tengok geng junior memasak pulak
best sangat ok
cuba korang bayangkan yang memasak ni adik-adik lagi
umur 7-12 je diorang ni
but cooking like a profesional!
dengan cara memasaknya, cara menghidangnya
pehhhh!! nak-nak pulak kalau diorang buat dessert
lagi meleleh air liur, tau?

jom kita tengok judges, contestant & antara hidangan diorang!


the judges
the contestant







hasil tangan diorang!

meleleh kan?? hahahah jom sama-sama lap air liur!

6 comments:

-Sara- said...

sara pn lyn junior masterchef ni, tergugat woo tgk bdk2 ni msak terer giler! tang desert mmg meleleh air lior gua babe! :D

bunga_ros said...

Mm.. cam best jer.. Tetiba rasa lapor la plak..

~SHiLA~ said...

bkn mleleh lg..
siap mlimpah lg air liur ni..haha

~~zaa~~ said...

sara,

kan? sangat menggugat kedewasaan kito! :p cerdik gile kottt!

~~zaa~~ said...

bunga_ros,

ayak! :p cepat2 cari makanan!

~~zaa~~ said...

shila,

oitt!! cepat lappppp! hahahah