Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, January 4

the wind of changes

salam dan hai

bos cuti hari ni! yeaayyy!!
kerja pun takde! double yeaayyy!!
boleh buat kerja sendiri! triple yeaayyy!!
:D

takde la takde kerja langsung kan?
hover tau!
cuma bila bos takde ni, i rileks la sikit sebenarnya rileks banyak!

da dua hari aku dengan mr.k duk berbincang
pasal apa?
bincang pasal nak penuhkan aktiviti 2011
hihihihi banyak jugak la plan yang kitorang listkan
& agak banyak jugak azam 2011 ni
hopefully tercapai la bila end of this year, insyaAllah

& lagi satu
aku terdetik macam nak ubah stail sikit :p
hahahah bukan buat plastic surgery tau!
just ubah gaya bertudung
actually aku memang takut sikit bab-bab tudung ni
sebabnya muka aku kurang sesuai untuk tudung pelik-pelik
and the most important is, i'm tudung bawal addicted! hahahaha
so bila datang tudung macam-macam jenis ni, jadi gerun pulak
sebabnya tak biasa kan?
tapi orang cakap, alah bisa, tegal biasa, ye dak?

mr.k's opinion?
dia tak kisah, asalkan aku comfort
asalkan tutup aurat
asalkan tak menyusahkan :D

tapi before that,
i'd like to let u guys to vote for me
is it yeay or nay

this is my current look







and this is my new look








drum rollssssssss......










so?
sesuai ke tak korang rasa?
say something please.... :p
hahahahaha



p dot s : petang nanti nak makan char kuew tiow!!!!




26 comments:

wanilei said...

chantekk la za..pkai shawllll.. i like...

♥♥ KhamS ♥♥ said...

cantek!
pakai la. lg up 2 date.

axie said...

chantekk jekk,saja lah tu..
yelah mula2 mmg lah..cam azie haritu
dah lama okay :)
eh, tu beli kat pfscollection ke??
hehehe ;)

~~zaa~~ said...

wanilei,

hehehe tak macam pelik ke lei?

~~zaa~~ said...

khams,

:D tq! mmg up to date, tapi "tok beso" la heheheh

~~zaa~~ said...

axie,

hahahah segan la azie sebab tak biasa

erkk..bukan beli, try hahahah :p
eh, tapi i da beli tau 1 dari pfscollection! :p

Qis said...

saya sokong ;D

~~zaa~~ said...

qis,

another Y for me! hurmmm...kena pk betul2 ni. tq qis!

ain said...

blanje aku char kuey tiaw dulu baru aku komen..hakhakhak! >:p

~~zaa~~ said...

ain,

chet! jom aku banje, tapi ko bayarkan eh! hahahaha :p

~~*Lady Salwa*~~ said...

cantik... sesuai je ngan muka zaa...

Setuju kalo ubah style tudung... sekali sekala 'new look' apa salahnya...

~~zaa~~ said...

lady salwa,

ye ke sesuai sal?? tak pelik ke? heheheh
tu la, igt new year nak new look. tengok la macam mana :D

tq anyway!

III bDkNaKaL III said...

Mn x addicted ngn bawal sb org klate...ko mmg comey..pkai gapo pon comey blako..seyes nih...bkn puji mlambung sb nk char keow teow hokey!hi²...

zaza said...

vote for Y! hehe
loikee 2nd pic tu (tudung pink). baru tampak muda.

~~zaa~~ said...

bdknakal,

hahaha ko tau takpe yang..bawal tak yah cite la, kat sini mmg aku tak beli sbb tak sama! :p

erkk..ye ke ko puji bukan sebab char kuew tiow??? hahahhah Y lagi!tq aina!

~~zaa~~ said...

zaza,

Y jugak? ayak! hahahaha :p
tq dear!

bunga_ros said...

cantik jer.. yang penting za rs selesa + yakin..!!

-Sara- said...

nmpk lain sgt muke zaa, but its ok jelah syg! pkai jelah .. :)

~~zaa~~ said...

bunga_ros,

rasa lain la ros bila pakai..myb sebab tak yakin kottt! tq, anyway!

~~zaa~~ said...

sara,

kannn???macam pelik kan??tak tau la yang.. :(

dakcik said...

mestilah cntek pakai shawl..hehehehe.(bodek lebih nie)

goblogbyfarah said...

ok je..jgn serabut sangat dahler..hihi..ape2 pun akak still suka pakai tudung bawal :)

~~zaa~~ said...

dakcik,

:p cheh!! bodek kemain lagi ye hahahah

~~zaa~~ said...

goblogbyfarah,

tu la kak, kalo tak pandai pakai memang nampak serabut gilerrr.

bawal always no.1. simple yet sweet! :p

MiSz eiN said...

chantek sgt² pkai shawl.tp picture 1st pakai shawl tue lebih kemas.

~~zaa~~ said...

misz ein,

ko pun bodek macam dakcik ke?hahahah :p oppss..tq dear!