Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, January 26

stuck in the middle of nowhere

salam dan hai

pehhhh..tajuk memang tak leh blah la kan?
heheheheh
tapi series weh
aku blurr sikit hari ni, macam boring pun ye jugak
tak tau nak buat apa
kerja sudah, blog walking sudah, main games kat henpon sudah
pastu diam, blank, nak update blog terus blurrrrr -_-"
penyakit ape tu ye kawan-kawan???
siapa boleh bagi aku jawapan yang memuaskan hati aku
aku bagi hadiah :D
tapi hadiah yang biasa-biasa je
belanja makan McD dengan duit korang sendiri
























lariiiiiiiikkkk :p






























:D

gurau je la sayang-sayang semua
dalam blurrr-blurrr ni
perasaan nak marah, naik geram pun tetap ada ok

tadi jawab satu call ni
dari pegawai bawah 1 bumbung jugak
tapi ofis dia kat bangunan sebelah ni
menyakitkan hati sungguh
niat nak tolong pun terus hilang


me yang cun : selamat petang, B**
dia : saya Az*** dari B**, nak tanya ni. saya dapat surat from JK*** pasal bla bla bla bla whatsoever la kan. is it bahagian u yang handle?
me : oo..i rasa tak. sebab bahagian ni tak buat pasal tu
dia : u cakap betul-betul, sure ke tak sure. tak tau cakap tak tau. bagi i cakap dengan your officer
me : *sh** dalam hati* memang confirm encik, kita tak buat benda tu, cuba encik tanya kat bahagian lain ye. tapi kalau encik nak confirm betul-betul, i boleh pass kat pegawai tu
dia : ada tak kat bahagian u nama bla bla bla
me : sorry encik, takde nama pegawai tu kat sini. macam ni encik, biasanya kalau pasal ** ni, B*** yang uruskan. bukan kita. kita buat aset, siasatan & badan berkanun je
dia : siapa yang boleh i call?
me : i pun tak sure, encik. tapi encik boleh check kat seksyen blablabla
dia : hey, kalau i tau, i takkan tanya u la!
me : i boleh tolong bagi nombor yang i rasa .....

pastu tiba-tiba bunyi tuuutttt.....tuuuutttt.....tuuuuutttt
cis! dia letak telefon ok!! aku tak habis cakap lagi tu!!
*&#$#%&^@#*(@$*&)$^&*!$&*(!#!!!! arggghhhhhh!!!!

wahai en. A****, agak-agak la wei
ko pon bawah bumbung yang sama dengan aku je kotttt
takkan ko takde directory depan muka ko tuh???
tak pon takkan ko tak boleh bukak website ministry sendiri???


p dot s : kan elok kalau bercakap biar berlapik sikit.

12 comments:

ain said...

budusss org cam tu..tak research btl2 pastu nak lepaskan marah kat org len..eeeww~
sabo la yek!

Leezue.blogspot.com said...

ni namanya budus plus sombong...there's no tendency to become a good & proper officer....too much talk but less in work...wat N**B u are...erkk aku plak yg emo pg2 ni hehehehe sabo yup dear :))

mrs.spicy said...

xde adat n bodoh sombong orang panggil.

-Sara- said...

uiissshh, mmg hot okey!
klo sara kne cmtu pn mmg rase nk carot! uhuhu :D

~~zaa~~ said...

ain,

aku memang bengang smlm! aku rasa aku tau yang mana satu dia tu!

~~zaa~~ said...

leezue,

geraammm ok! sakit hati zaa. memang aku cop da dia ni! org nak tolong pun tak jadi

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

betulll..kita pun sama macam dia jugak tak tau. cuba la tanya kat bhgn lain pulak ye dak?

~~zaa~~ said...

sara,

hahaha bukan carot je yang, terajang sekali i bagi! :p

dakcik said...

za,

giler lah org cmtue kan..wat skt hati jek layang! haha

p/s : cpt wat contest tau! hehe

~~zaa~~ said...

dakcik,

tau takpe. tapi i tau sapa dia tu! dia pernah pergi umah u! opsss :p

p/s : erkkkk..nanti kalo i rajin okeh!

dakcik said...

pergi umah i?? who's that people??hahahaa

~~zaa~~ said...

dakcik,

i think kalo i bgtau nape dia g umah u, for sure u tau sapa dia hahhaha