Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, February 11

cry me out...

salam dan hai

2 hari ni sangat mendung
bukan cuaca yang mendung, tapi hati aku
hati aku sangat mendung sekarang
macam-macam dugaan yang aku terima
dugaan yang aku tak sangka sangat

aku redha dengan semua tu
aku terima apa je penganiayaan yang ko buat kat aku
sebab aku tahu, satu hari nanti
ko akan dibalas atas perbuatan ko menganiaya orang lain
aku akan pergi mengikut apa yang ko nak

semalam jugak aku mimpi
mimpi yang sangat menyedihkan
sampai mr.k kejut aku
sebab aku menangis
menangis yang real, sampai berair mata
nauzibillah...mintak Tuhan jauhkan
Tuhan, berikan aku kekuatan
berikan aku petunjuk

semoga aku tabah menghadapi situasi ni.......

18 comments:

dianizan said...

makin byk dugaan mkin kita sabar makin byk pahala kita..

axie said...

sabar za..
hari tu azie diuji macam tu..
za pujuk azie..
dont worry ada jalan penyelesaiannya
cuma kita kena bersabar :)

~~zaa~~ said...

dianizan,

insyaAllah ina..tq so much....

~~zaa~~ said...

axie,

tu la azie..da puas menangis..sekarang rasa tenang ckit..tq dear....

bunga_ros said...

Buat za..
Semoga dikurniakan kekuatan & ketenangan menghadapi dugaan ni..
Amin Ya Allah..

dakcik said...

sabo yek za..kitorg harap sgt org tuttt tue kuar cpt..selagi die ade selagi tue kitorg pun seramm..

sabo yek za..tuhan tak kan uji org yg lemah semangat..b strong dear! we olls sntiase support!

az-ila said...

sabar byk2 za..setiap apa yg berlaku pasti ada hikmah tersembunyi..just folow the flow, ingat buat baik dibalas baik, buat jahat biarlah Allah yg mengadilinya..

~~zaa~~ said...

bunga_ros,

ros...tq dear...Amin...

~~zaa~~ said...

dakcik,

tq dakcik..i've storng enough now sebab korang selalu dengan zaa..

~~zaa~~ said...

az-ila,

tq kak zila...zaa harap akan ada hikmah di sebalik semua ni..

-Sara- said...

hop zaa tabah hadapi semua ujian nii..btw, psl keje ke yang? klo hal kje ni xde org wat jahat ngn kite mmg xsah! hop za bykkn sabar ye! :)

III bDkNaKaL III said...

Za, sorry lmbt BW ari nih..so lmbat tau cite...ape pun, aku juge mngalalami ari mendung..nsb xnek smpai kte sume sb putrajaya bjr ngn air mate aku..saba byk²...cekalkan ati...

sahida said...

sabar ya zaa, dugaan itu tanda Allah syg kita.. sabar adalah ubat plg mujarab.

fatenton said...

i hope everything is fine on ur side dear :)

~~zaa~~ said...

sara,

entah la sara..sekarang memang berserah je..tq dear...

~~zaa~~ said...

bdknakal,

ko pun ye? takpe aina, kita hadap sama2 ok..akku pun harap ko cekal jgk..tq dear...

~~zaa~~ said...

sahida,

u r right, huda..thanks a lot..itu je yang mampu zaa buat skrg. sabar..

~~zaa~~ said...

fatenton,

i hope so, dear..sangat2 blur skrg..tq tenton..