Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, February 2

didera suami....

salam dan hai

ha!
tengah makan ape tu kat kampung?
ingat-ingat sikit makan tu
kang baju tak muat, susah
kang blog ni jugak jadi mangsa luahan perasaan nanti :p
hahahaha sorry! bukan niat nak kejutkan korang :D

uhuuukk...uhhuukkk..uhhhuukkk
ye..aku still batuk lagi ni
sometimes dia ok, sometimes dia makin teruk
tak tahan betul la
sampai perit tekak gua dibuatnya, rasa berpasir je kat dalam

aku pulak jenis yang susah nak makan ubat batuk
bukan susah biasa-biasa tau, tapi sangat-sangat susah!!
heheheh kesian mr.k dapat bini penakut ubat
akku sanggup je telan ubat apa-apa, besar mana pun
asalkan jangan la ubat cecair
ooowwwhhh..sangat tak boleh
mau keluar balik semua nanti
and disebabkan tu jugak lah aku kena dera dengan mr.k
banyak pulak tu, susah jugak nak habiskan :p
tapi i sanggup yang ni dari ubat batuk cecair ok!

hahahahah!! melantak la aku nak habiskan 3 bungkus ni!
tapi sekarang ni dah habis sebunggkus yang woods tu
harap-harap cepat la sembuh batuk ni!


p dot s : pantai mana yang best untuk berdua-duaan memadu asmara? ;)

6 comments:

zaza said...

betul!
b4 preggie kan zia, za sgt tak suke makan ubat batuk cecair mcm zaa. tp ubat pil ok je. then masa peknen za kene batuk yg sgt seksa. especially tgh malam. sampai tak boleh tido. bila dah ade zia, za gagahkan jugak makan ubat batuk cap ibu dan anak. mmg mujarab. makan sehari 3 kali je. esoknye terus kurang.

♥♥ KhamS ♥♥ said...

kita berbeza.
khams agak susah nak makan ubat telan, kalo ubat air laju jer telan. hihi.

pi la sepang gold coast, cam cantek jek.

sahida said...

byk je tmpt yg best.. last year ada gi swiss garden damai laut, best gak.. pantai persendirian so privacy skit and bleh la nk berdua- duaan memadu asmara tak hengat dunia..hehe!

~~zaa~~ said...

zaza,

zaa memang tak minat ubat! hahahaha kalo boleh tak makan ubat lagi bagus! :p

~~zaa~~ said...

khams,

pulak? hahahah zaa memang tak boleh terima ubat cair ni :p

ha! yang tu yang ada dalam otak sekarang! :D

~~zaa~~ said...

sahida,

ramai orang cakap pangkor best kan, huda? teringin nak pergi la :D