Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, February 23

hari-hari mimpi

salam dan hai

aku ni baru sedar dari mimpi basah agaknye hehehe
dah nak jumaat baru nak buat entry baru
sampaikan mr.k pun tegur aku, dah lama tak update blog
sorry :D
bukan taknak update, tapi agak kebizian sikit
baru mula nak belajar pe'el bos baru ni
baru nak melincahkan diri dengan situasi yang agak sibuk
so far, alhamdulillah

dua hari ni bos outstation, lega la sikit kerja aku
i'm the big boss! hahahahah

owhh..
now aku tengah sibuk buat preparation untuk house warming
tapi untuk permulaan ni
aku jemput my soul sisters ezah, ikma, sara, faten, ema & farah je
then akan bersambungan la dengan our officemate
and lastly mr.k friends
so my officemate tunggu la ye..ntah-ntah raya kot heheheh
tapi insyaAllah kalau ada rezeki lebih, aku jemput awal

ok, back to story
preparation apa yang sibuk sangat tu?
just print deco-deco untuk house warming tu je
ada la sikit, kalo nak tau tunggu ye gambar-gambarnya! :D

and to you, cikpuanezah!
jangan lupa plan tu!
merana la i kalau tak jadi nanti
and ikma, nanti aku calling-calling mung, deh?

thats all for this morning
got to go now
ada kerja menunggu
bye!

6 comments:

axie said...

za, nanti i jemput utk besday hafiy..i bagi kad k

III bDkNaKaL III said...

puan zaa, bl u nk jmput i?hehehe...

~~zaa~~ said...

axie,

bile???kalo takde aral insyaAllah i pergi ok

~~zaa~~ said...

bdknakal,

hahah u tunggu tau..insyaAllah..:D

are-za said...

msk sedap deh!! he2..

~~zaa~~ said...

are-za,

bereh! hahahah