Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, February 10

jelajah port dickson

salam dan hai

sepanjang minggu CNY, memang aku bercuti
tapi mr.k kerja
disebabkan parents aku ada lagi kat sini
so pagi-pagi mr.k pergi kerja, dia hantar aku kat puncak jalil
then terus pergi kerja
balik kerja, singgah ambil aku pulak :D
macam tu la rutinnya heheheh
nak-nak pulak kak na yang kat jb tu pun datang bercuti kat sini
memang fullhouse la!

kerjanya masing-masing buat makanan je
masak itu, masak ini
buat popia sampai 150 biji!
macam dah nak buat jual
tapi rupanya mentekedarah makan sendiri

hari rabu petang tu, kak na bagi cadangan nak pergi PD
kononnya nak bawak semua berjalan la, kos ditanggung! :D
great! :D
memang perancangan yang langsung tak dijangka, tak diplan
pukul 10malam gerak dari rumah ke PD
sampai PD, decide check-in kat Corus Paradise
ok la hotel ni, tak besar sangat pun




yang buat lagi best, semua decide nak duduk 1 bilik je!
hahahaha cuba korang bayangkan?
memang macam sardin, tau?
tapi best, sebab ramai-ramai
korang kira la sendiri berapa ramai kitorang duduk dalam bilik ni! ;)



berborak, menyembang bagai sampai pukul berapa pagi tak tau
pastu bangun pagi, lepas breakfast, bawak anak-anak buah mandi kolam
kemain lama lagi masing-masing berendam dalam tu
si adam & amir sampai menggigil-gigil, biru tangan!
si kakak syakira, syafiq & izzuddin memang langsung taknak naik
nak berendam je
ada la dalam 2 jam lebih!
tapi sori ye, ni je gambar yang boleh ditonton umum :D
yang lain, sensored!


itu je la penutup cerita cuti CNY!
khamis malam, parents aku gerak balik kelate
pastu jumaat petang, aku dengan mr.k balik rawang



p dot s : sebulan je lagik!

8 comments:

dianizan said...

bestnya g bercuti...

axie said...

wow best!
ramai2 satu family..
muat ke satu blk tu??

mrs.spicy said...

huhu..best la bercuti ramai2..ngan kanak2 lagi..tu yang meriah tu

~~zaa~~ said...

dianizan,

ahahah bercuti ala koboi je ina!

~~zaa~~ said...

axie,

not bad la. yang best sebab semua ada kan! ha!! ce bayangkan kitorang 2 MPV penuh duk dalam bilik tu!

~~zaa~~ said...

mrs. spicy,

:D sangat! heheheh anak buah pulok ramai! memang havoc!

-Sara- said...

sara pn sebulan je lagik! tehee! :D

~~zaa~~ said...

sara,

:D tiru! hahahahha