Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, February 4

jom ke kota kinabalu!

salam dan hai

salam hari jumaat buat semua
seminggu bercuti tak terasa pun kan?
dah nak habis da pun cuti, tinggal 2 hari je lagi

hari ni aku nak share pengalaman aku sikit
dulu kelab ofis aku sangat-sangat aktif
ada macam-macam program yang diorang anjur
& semua program tu sangat-sangat best & memorable!
panjat bukit, family day takyah cakap la, pergi pulau sana-sini
& aku sempat jugak join some from the activities
sebelum otai-otai kelab ni bertukar/naik pangkat

salah satu yang sangat memorable is panjat kinabalu!
fuhhhh..panjat ok! hahahaha tapi tak sampai punnn! :p
aku dapat halfway je then surrender
sebab aku ni jenis yang sangat tak tahan sejuk
sampai aku demam kat sana tau?
then bila sampai tak checkpoint layang-layang, terus aku flat
tinggal kat rumah trainer gunung kinabalu semalaman
sementara nak tunggu geng yang lain turun esoknya

gunung ni sangat mencabar ko!
laluannya, kesejukannya, kecuramannya
tapi pengalaman tu memang sangat-sangat best!

ni ada beberapa pictures yang aku simpan lagi
tak banyak sebab aku tak sampai puncak! hehehehe
then last pic tu from my geng yang sampai atas sana
sangat cantik & sangat sejuk, it's -9Celcius ok!

enjoy! :D








kalau korang tanya aku nak panjat lagi tak gunung kinabalu ni
jawapan aku, TAKNAK!
sebab sejukkkkkkkk!!!!
tapi kalau korang nak aku panjat jugak, then bagi aku sejuta maybe aku akan pikirkan
hahahahaha
sangat mata duitan ok!
but seriously, memori tu sangat best!
ok, happy weekend peeps!
see u on monday!
bye!



No comments: