Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, February 28

kerja gila!

salam dan hai

ministry ni memang dah start buat kerja gila dah!!
menyakitkan hati den je!
di dah mula la block some of famous blog!!
CPM's blog, some of online bakery's shop!
pehhhh..sangat menyakitkan hati
silap-silap haribulan, jap lagi blogspot pun kena block!
memang tak mustahil sebab ministry ni memang sangat-sangat kedekut ok

berdebar je la hati aku
dah la semua benda memang dah block
broadband pun tak boleh pakai, tau?
dia block kan line tu kalau cucuk kat ofis
gila kan?
tinggal la ni satu-satunya medium untuk aku hilangkan boring
kalau block jugak memang hantu sungguh la!

nak kena minta mr.k carikan games nampaknya
standby je kot-kot kena block nanti
takde la mati kutu sangat

tapi tolong la
jangan la block kan blogspot ni
tolong sangat-sangat tuan/puan BPTM!
geramnya!!!!!

6 comments:

-Sara- said...

ala, habislah klo sume block! :(

sahida said...

smpai cmtu pn ada ke? huuu, kalo cmtu jarang la zaa update nnti.huhu! hopefully dia tak block blogspot la...;)

~~zaa~~ said...

sara,

tu la pasal..pagi2 nak bukak blog berdebar je tau!

~~zaa~~ said...

sahida,

iye huda..kat ministry ni mmg macam ni..

dakcik said...

eeee...ministry mane la tue kedek sgt kan?? hahhaha..

i pon debor gok nie!
kalo die block jgk lg la kite p bersembang tmpt org kan?? =D

~~zaa~~ said...

dakcik,

tau takpe! kedde gile!