Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, February 28

monday yang kurang blues

salam dan hai

:D korang semua dah breakfast ke?
aku makan kuih je pagi ni, selera kurang la
aku pagi-pagi memang tak boleh tinggal breakfast
kalau tak memang menggigil la menunggu tengahari
korang jangan tinggal breakfast tau
diet macam mana sekalipun, breakfast is a must
sebab bila kita skip makan, kita akan makan lagi banyak lepas tu
percaya lah!

eh..pagi-pagi dah ke laut aku ni
sorry :D

ok la, jom kita kerja dulu ye
nanti bila dah free, aku muncul lagi
bye!


p dot s : hari ni genap setahun perginya Allahyarham Hashimah Yahya...Al-Fatihah

4 comments:

axie said...

iya...dah bekpest dahhhh

sahida said...

bestnye monday yg tak brape blues, huda every monday msti blues...huhu!

~~zaa~~ said...

axie,

bagus! :D

~~zaa~~ said...

sahida,

heheheh payah nak jumap monday yangn kurang blues ni..zaa tau nape huda every monday mesti blues :D