Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, March 14

:)

salam dan hai

hari ni aku puasa, insyaAllah
ada berapa jam je lagi nak berbuka ni
perut pun meragam sikit hari ni
lama tak puasa kan

nak buka makan apa tak tau ni
nak masak macam mim-lam-sim  :p
tengah pikir-pikir, sambil sms dengan mr.k
dia cakap takyah masak
dia nak singgah beli kat the one and only kedai yang kena dengan tekak aku
mane lagi kan kalau bukan nasi ulam ieda, kat p15 sana nun :D
juadah berbuka puasa hari ni, daging masak merah
bestnye!
balik rumah masak nasi & buat air je  hihihihi

aku dah order siap-siap dah tadi
tinggal mr.k singgah ambik je
yeay!! daging masak merah, all time favourite! hahahaha

8 comments:

Ezzah said...

heeeeeeeeee...i punya menu mlm ni gak. tapi i masak hokeeeeyyy..

nasi goreng daging merah. peberet bad! :)

~~zaa~~ said...

ezzah,

bluwekkk!! hahahah dan2 la u masak yang! :p

dakcik said...

za dah puasa..ain nie bile la agaknya..ermm ckp psl masak dah lame ain xmasak..:)

Ezzah said...

ehh..now mmg i masak sokmo laaaaaaaaaaaaahh...x caye tnya bad n doble d! ahahahah :D

-Sara- said...

jarang2lah masak daging wlopon laki mak suke dging! tehee! :P

~~zaa~~ said...

dakcik,

hahaha, pelan2 kayuh ain..malas nak puasa bila da dekat nanti

~~zaa~~ said...

ezzah,

hahahhaha yelah, yelah..aku percaya! ;p

~~zaa~~ said...

sara,

i ponnn! daging takleh makan selalu!