Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, March 25

contest gambar kawen yang anda paling suka

salam dan hai

dah lama sebenarnya berhutang contest ni dengan azie
hihihi ok, sekarang zaa da buat ok.
contest yang azie anjur ni sempena wedding anniversary die yang ke-2, 24 april 2010
azie, make sure yang i menang tau! :p hahahah



here we go!


Syarat-syaratnya :
  • Jadi follower pfscollection.blogspot.com kerana salah satu hadiah ditaja oleh pfscollection - done!
  • Jadi follower i, azieaxie.blogspot.com, nantikan hadiah misteri dari i ;) - done!
  • Buat satu entry mengenai contest ini dan letakkan banner contest ini di dalam entry & sidebar uols - done!
  • Of coz untuk blogger yang sudah berkawen & letakkan pic kawen yang uols suka & nyatakan kenapa di dalam entry tersebut - done, kat bawah ni!
  • Jangan lupa tinggalkan link contest uols di komen bawah ini untuk senang i terjah - done!
  • Hanya seorang pemenang yang akan dipilih untuk menerima hadiah dari pfscollection & i - done! sorang je ke??hahahah
  • Last sekali, tag kawan-kawan uols 3 orang - done!
  • Tarikh tutup 24 April 2011





ok, lets chekidout! hahaha









actually, nak kate aku paling suka gambar ni pun tak jugak
sebab semua gambar kawen aku, semua aku suka :D
semua ada cerita disebaliknya! hahaha
gambar ni nampak macam terbentang je kan sawahnya?
kalau korang nak tau, sawah ni depan rumah aku je
betul-betul punye depan rumah!!
10steps je dah sampai :D
yang bestnya, nampak tenang kan?
tapi sebenarnya dalam sawah tu berair!!
baju sanding memang comot habis.
muka control je padahal tengah geli geleman sebab takut ada pacat or lintah!!!!
tapi gambar kawen punya pasal, sanggup tahan ok! hahahaha
itu la ceritanya :D azie, make sure i dalam top two ok! hahahah keji!!
now, aku nak tag 3 blogger
kalau korang yang aku tak tag, tapi nak join jugak, sila terjah blog azie ok!




9 comments:

axie said...

top two???
wah cantek gambar dia..
siap senget2 badan..hehe

aDieyZa said...

gambar tu sgt cantik ok!!! nnti ada masa zana buat tag ni k.. now bz ckit.. thanks dear sbb sudi tag zana..

Reen Tart Nenas said...

thx zaa... hehehe

~~zaa~~ said...

axie,

hahaha tak menang tak tau lah! hahahaha

~~zaa~~ said...

adieyza,

ok! jangan lupa buat!

~~zaa~~ said...

reen tart nenas,

welcome! mesti buat tau pengantin baru!

dakcik said...

pasti menang nie..hahaha

~~zaa~~ said...

dakcik,

ni lagi satu! semua hadiah ada from PF! kalau tak menang, tak tau la hahahahah gile keji!!

waniepaez said...

congrats yek zaa:) pemandangan y santekkk