Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, March 25

contest show me who's your BFF

salam dan hai

:D one more contest yang i berhutang
sekarang i bayar ye, ein!

Contest Show Me who's Your BFF by Misz Ein



How 2 joint?


  • Terbuka kepada semua blogger.
  • Jadi follower "pfscollection.blogspot.com" kerana salah satu hadiah ditaja oleh pfscollection - done!
  • Jadi follower i, "KiSaH.kLasik.utk.MaSe.dePaN" - done!
  • Buat satu entry mengenai contest ini dan letakkan banner contest ini di dalam entry & sidebaru ols. - done!
  • Letakkan pic paling memorable u ols dengan beliau & nyatakan kenapa anda memilih beliau sebagai BFF.  - done!
  • Buat rumusan tentang suka duka dialami bersama or maybe dialah teman makan sepinggan, sebantal, seperjuangan, serumah, sekelas etc. :D - done!
  • Jangan lupa tinggalkan url/link entry u ols mengenai contest nie di ruangan comment untuk senang i terjah - done!
  • Hanya seorang pemenang yang akan dipilih.
  • Last sekali, tag 5 orang kawan untuk joint contest nie - done!
  • Tarikh tutup 1 Mei 2011 (Ahad)
Pemenang akan menerima Hadiah :

1 shawl/tudung dari "PF's Collection"
1 tudung dari Pearl Haya (never use & with tag!)
1 Perfume Collection dari MiSz eiN
1 Barang Misteri dari Koleksi Peribadi MiSz eiN




i'll show u, my BFF!!





from left : me, fara, sara, ezah, ikma, faten & ema


my BFF bukan 1, bukan 2, bukan 3
tapi 7!! seven!!
tapi sorang lagi takde kat malaysia
why pilih diorang?
diorang bukan je BFF, tapi Soulsisters too
ini lah orangnya yang susah senang bersama masa time study dulu
kami semua dah berkawan sejak 2003
it's 9 years dah we know each other
kalau korang nak tau, diorang ni memang rakan sekelas masa kat POLISAS
rakan sebantal masa kat asrama
rakan serumah dari semester 3 sehingga kerja 2006
rakan menangis bila one of us putus cinta
rakan gelak tawa bila one of us nak kawen
semuanya with them.
too much to count!
yang aku tau, ini lah orangnya yang know each other very well!
that's it! :D

you all terjah blog misz ein kalau nak join ok!

i nak tag siapa ye...ermmm...

12 comments:

-Sara- said...

ehehe, i luv dis entry! :)

MiSz eiN said...

hehe.xbgtau pon dah tau! memang korang BFF dari dulu! :)

axie said...

ramai giler bff dia!!!

~~zaa~~ said...

sara,

mau tak love, muka terpampang! hahahah

~~zaa~~ said...

misz ein,

:D tau pun!

~~zaa~~ said...

axie,

agagagag :p lebih ckit je dari pf

~SHiLA~ said...

oo yg ni ek kene tag..
kene godek gmbo ni :)

sahida said...

menarik!! tp kene tgk kesempatan sy; org yg konon plg sibuk atas muka bumi ni..hehe

dakcik said...

wahh..nie kene menang nie..sbb ramai bff dia..=)

~~zaa~~ said...

shila,

cepat godek gambar2 ko!!

~~zaa~~ said...

sahida,

jangan la konon sibuk sangat huda! hehehhe ada masa nanti, huda buat tau!

~~zaa~~ said...

dakcik,

ha! tau takpe!! tak menang siap la PF!! hahahha