Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, March 28

dicuri dari pencuri

rsalam dan hai

happy monday peeps!
so sleepy la today
aku nyaris-nyaris nak cuti dah
tapi bila ingatkan minggu depan nak cuti lagi, batalkan niat :D
datang je la kerja, tapi yang bestnya bos takde!

aku nak share satu ungkapan ni dari zahiril adzim
siapa tak kenal dia ni kan?
aku follow blog dia semenjak aku mula berblog lagi
ayat-ayat dia power la, walaupun biasa
tapi maksudnya mendalam sangat




Dicuri Untuk Mencuri Buat Pelengkap Rusuk Kiri


Bersusun buku,

Bersusun DVD,
yang satu pun tak baca lagi,
yang satu pun tak tengok lagi.



Macam biasa.



Masa aku dicuri lagi demi mencuri hati, seorang puteri.
Buat pengubat hati juga pelengkap rusuk kiri.






Aku janji.
 
 

credit to blog zahiril adzim 
:D

4 comments:

aDieyZa said...

ayat yg puitis & bawak maksud mendalam..

axie said...

kena baca byk kali untuk paham :0

~~zaa~~ said...

adieyza,

sangat sweet!

~~zaa~~ said...

axie,

senang je paham sebab ayat dia simple...