Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, March 14

gulai kuning ikan + timun! mables!

salam dan hai


hari ni mood nak blogging ada sikit lari la
penat tak hilang agaknya
cuti dua hari pun bukannya cukup, ye tak? ;p
nak lebih saje hahahah
lumrah manusia la tu, tak pernah cukup dengan apa yang dah ada

minggu ni kat rumah je
so bila kat rumah hari minggu, masak la kan?
hari sabtu mr.k request nak makan masak lemak ikan dengan kangkung belacan
aku pun masak la
dah lama jugak tak makan gulai kuning ikan ni
errr...sama je sebenarnya
gulai kuning ikan = masak lemak ikan :D
tapi biasa kalau mie masak, letak timun kat dalam tu
sedap wehhhh!
nasib baik ada timun dalam peti
jadi dua-dua puas hati dalam selere masing-masing heheheh


telur dadar menu wajib!

tapi kan
hari sabtu baru ni memang la menyakitkan hati
macam katak bawah tempurung, tau?
mana tak nya, kontraktor kat blok rumah aku buat maintenance
habis channel tak dapat
dalam banyak-banyak channel astro tu, yang dapatnya ria & prima je!!!
pastu yang lain semua takde signal!!
tv3 pun tak dapat, tau???
arrrhhhh...memang menyakitkan hati betul!
semalam pun sama, tak dapat jugak
dah call, dah sms tapi haram tak ambil port pun!
hari ni tak tau la, kalau tak dapat lagi memang haremmmm la

boring tahap cipan kat rumah tu
kebetulan pulak kak na datang kl
terus shoot pergi keramat
pukul 2 pagi baru sampai rumah!!
puas hati aku dapat makan sedap hahahah
anak buah, syakira & syafiq ikut aku balik putrajaya
sebab aku janji nak bawak diorang jalan-jalan putrajaya

tunggu next entry ok untuk gambar yang cung! hahahaha

10 comments:

waniepaez said...

sedap ahh za...tetibe nggidam lak gulai ikn nie:)nyum2..taruk timun plop lagik la, mkn nasik panas2:P

sahida said...

sedapnye, org dmm ni jd berselera..;)

-Sara- said...

haah lah zaa, kemarin pn sara buat gulai kuning gak, tak terpikir lak nak taruk timun.. pdhal timun adee je, k pasni nk wat gulai kuning taruk timunlah! bestnyee! sllrp!:D

dianizan said...

sedap...klu msk ni i kutip mkn timun jerk..

~~zaa~~ said...

waniepaez,

ha tau takpo wanie! memang mables la kalu nasi panas2

~~zaa~~ said...

sahida,

cepat masak! hahahah

dakcik said...

perghhhh..sedapnya..nk ckit..hehehe


tu la za msg ain tnya psl astro..tp adie botak yg bls..sbb ain tido..hahahaha

~~zaa~~ said...

dakcik,

da abes! hahahaha :p

ooo patutla lain macam je caranya! hahahaha

~~zaa~~ said...

sara,

hahahah rugi mek! sedap wei! hahahah orang pantai timur memang suka buh timun kan??

~~zaa~~ said...

dianizan,

hahahah timun je la makannya! sedap kan??