Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, March 16

kenny rogers with love :D

salam dan hai

semalam i senyap sunyi je
sebab kebizian sikit je
bos takde pun, kerja tetap jalan ok
goyang kaki jarang-jarang je
nak blogwalking pun takde mood

sibuk tu, sibuk jugak
tapi makan tak boleh tinggal
so semalam membawa diri ke alamanda
dengan ain & kak nana
masing-masing duk teringin nak makan kenny rogers
masing-masing PA & semua takde bos :D
seronok la, makan dengan amannya! hahahah

mine! 1/4 quarter original with rice, coleslaw, mashed potato & vanila muffin

budak lapar yang tak sabar nak makan

sweet kak nana

ain yang cung!

urrppp...alhamdulillah..licing wokkk!

bila da siap makan, singgah cold storage *ain, kena bagitau ke tak ni :p*
masing-masing beli barang sikit
pastu shoot balik ofis
2.30 sampai, ok la tak sangat kan? ;)

oohh..
semalam telah berganding kaki bahu dengan mr.k buat benda tu ;)
nanti i reveal ok, hehehehe
best sangat walaupun awal-awal lagi dah tersilap!!!
kesian mr.k sampai lenguh-lenguh tangan dia hihihihih
tq abang!



p dot s : erkkk...tak lama da ni!!!!

14 comments:

dakcik said...

za dah wat entri nie, so ain xpayah wat dah! haahha..(pdhal mls nk transfer gambar) =D

eh, harusla bgtau..beli groceries kan? hahahahahaha


p/s : dah siap jgn lupe kami! ;P

Fazila said...

x ajak pun huhuhuhu
zaa, akak gigih ambil gmbr buat mulut tu... tak cun... letak gmbr anak bole x? hehehe.... nnti join GA akak ek....
gmbr tu pun dah ok gak hehehhehe

~~zaa~~ said...

dakcik,

pemalas!! hahahah :p


p/s : malu sebab tak jadi :p

~~zaa~~ said...

fazila,

alamak, sentap ke?? hahahah tak la kak..kebetulan je nak pergi semalam, tak plan pun!

ala, akak masuk je contest tu, za tunggu heheheh

-Sara- said...

aissyy, ape dibuatnya smapi lenguh2 tu? ish ish ishh :D

~~zaa~~ said...

sara,

hisyhhh..lucah la tu! hahahah

axie said...

comei kak nana..
isk sapa belanja ni??
tak ajak pon ;(

~~zaa~~ said...

axie,

comel sangat!
mane ade sape treat, sendiri2 tau! hehehehe

::Mamalyna:: said...

alahai... dah lama tak terjah KR nie...

*dulu akak penah sama ofis ngan ain, JPPH

~~zaa~~ said...

mamalyna,

cepat lepaskan nafsu makan!

oo..patut pun :D

aDieyZa said...

salam perkenalan zaa.. zana dapat url blog ni dari dakcik (ain).. putrajaya jugak eh? zana dah masukkan url blog zaa ni dalam bloglist blogger putrajaya kat blog zana.. jemput singgah ke blog zana..

entry makan2 memang zana suka!! hihihi

~~zaa~~ said...

adieyza,

salam kenal, zana :D thanks for dropping

ok, za pun da masukkan ur blog.. :D

goblogbyfarah said...

statement saje je kasi suspen kan?!

~~zaa~~ said...

goblogbyfarah,

hahahah :D