Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, March 3

minister in the house!

salam dan hai

hari ni ada program dengan minister
our minister akan turun ke bahagian & berinteraksi dengan kitorang semua
minister nak turun pukul 12.30
slaid presentation then sesi soal jawab, pastu makan :D
hahaha tu la yang ditunggu sebenarnya!

tapi, yours truly ni lupa pulak nak bawak kamera hari ni
poor me!
takpe, kamera henpon pun jadi la kan? ;)
insyaAllah kalau tak berapa malu, ada la gambar menyusul jap lagi
tapi aku tak janji tau!

korang ada pape tak nak bagi soalan kat minister aku?
boleh aku tolong tanyakan hahahaha
jangan soalan pasal bonus sudah! :p

ok, jumpa after lunch ye!

2 comments:

-Sara- said...

ala soklan tu yg sebenarnya sara nk tanya, bonus bile nak dapat nii? bape taun dh wehh kempunan bonos!! :(

sahida said...

zaa duk ministry mane ni?heee