Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, March 2

sara punya pasal.

salam dan hai

fuhhh..time ni baru sempat nak update blog
agak kebizian sikit hari ni
nak jenguk blog kengjawan pun tak sempat nokk!
punye la bizi heheheh

hari ni terlebih rajin sikit
nak jawab tag from sara
selalunya aku memang sangat-sangat malas nak jawab tag
tapi hari ni rajin sikit je dari biasa

this tag pasal gambar senyum tak nampak gigi
ayakkk..aku memang susah sangat nak amik gambar tak nampak gigi
biasanya semua gambar aku menampakkan gigi
sebab bila aku senyum tak nampak gigi, muka memang macam tak senyum
macam senyum nganjing jek
jenuh la aku duk menggodek folder-folder gambar tapi langsung takde



ok, so this picture was taken just now
hehehe terpaksa ok sebab takde gambar lain
gambar kat tempat aku je, baru lepas solat zohor tadi :D
ni namanya gambar bajet cung! hahahah

aku kena tag lagi 5 orang
ermmm..sape ek???
kak g, kak zila, aza, kak aida &... sape-sape nak jawab pun boleh la!


bye!

6 comments:

axie said...

cmna za buat inner jadi muncung tu??canteklah :)
tapi senyuman za, senyum cam tak nak jek tau

~~zaa~~ said...

axie,

:D hihihi malu la! ala, dakcik kan tau..tetas je kat belakang tu sikit


ha, kan??zaa kalo senyum tak nampak gigi memang cenggitu, tak ikhlas!

-Sara- said...

hikhik, gelak sopan lu :D

hahahaha! pastu bru gelak beso!

serius, mmg xiklas lgsg muke za snyum gtu! haha! nyway, wah, dh berubah fesyen tudung, like sgt2! cung wooo! hehe

~~zaa~~ said...

sara,

cisss! hahahah

tau pong! senyum tok nampak gg, tak sah! hahahhah

*ehem* :D

dakcik said...

pergh tudung baru..hahahaha

za kan biase senyum nmpak gg..kalo senyum xnmpk gg mcm xsenyum je kan..=D

~~zaa~~ said...

dakcik,

u ni! jangan la pecahkan rahsia i! hahahaha :p


ha! tau takpe ain..macam tak ikhlas langsung!