Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, March 8

SS Gathering Part 2

salam dan hai

orang yang paling awal sampai semestinya ikma!
pukul 12.30 dah terpacak hehehe
tapi malangnya datang dengan anak je, abe a kerja
kemudian sampai faten, pastu sara
then farah, ezah & last sekali ema

perut memang masing-masing kebulur
tuan rumah apatah lagi kan?
memang takde aku nak tunggu semua sampai
melantak la dulu heheheh

bila dah cukup corum, tau je la kan?
bercerita bagai, macam nak pecah rumah bila masing-masing gelak
nak jumpa bukan senang, nak-nak pulak tak semua kat putrajaya
ada yang kat kl jugak
ni fara pun dah pindah kl, lagi la kurang corumnya :(
tak lama lagi faten pulak.. hmmmm :(
tapi takpe, walaupun tak jumpa selalu
tapi setiap kali gathering kita tak pernah missed kan??
cuma memang sorang takkan cukup la
kety, aku rindu ko..
bile ko nak balik tanah air????
dah lama sangat tak jumpa dengan ko
kitorang semua rindu ko....

ok, dah-dah..cheer up!
jom kita layan sesi bergedik geng Soul Sisters!

ema & ikma. ezah buat muka! hahaha

faten & farah. pae curi pandang kamera!

sara & ezah posing. anak kat belakang join sekaki!
naim & pae. gosip jugak ke? ;)
cubaan menjadi ayuuuuu :D
ok, yang ni ayu sikit!
dah mula dah gediknye!
gedik lagi!
lagi!

pemenang insan paling gedik!


bila dah settle makan, settle gossip pasal budak tu
settle gelak pecah dunia
pastu masing-masing dah nak berangkat balik
dalam pukul 5.30 macam tu la semua bersurai
yang bestnya, aku ada buat bookmark untuk diorang semua
tapi!
lupa nak bagi!!!! adoiiii!!!!
sempat bagi kat sara sorang je! pelupa betul la!!
geram je kat diri sendiri!!
takpe, yang tak dapat tu nanti i poskan kat u olls ok
jangan sedih tau.


small gift from us! credit to sara!

bila diorang balik, tak semestinya takde orang dah kan?
ada penyambung nya pulak
family kak nani & family abe gee pulak yang sambung!
tunggu part 3 ok! :D

16 comments:

-Sara- said...

oii, xteragak, muke ni jgk kne pemenang paling gedik! cehhss! haha

*aisyy, cm kenal jee gmbr yg last tu, x aci xckp pong copy paste! tehee :P

axie said...

sambung lagik
za, sara tulis kat belog dia, dia paling awai lahh..
comei ok bookmark tu!

dakcik said...

oh siap ade part 3! mmg havoc la! hehe

~~zaa~~ said...

sara,

harus la. tu je muka paling gedik za jumpe! hahahah


ye2, da edit! hahah kede! :p

~~zaa~~ said...

axie,

:D heheheh keep reading girl! hahahaha

aah, tapi ikma & faten lagi awai!

cantik???tq! tapi lupa bagi kat diorang!!! demmit!

~~zaa~~ said...

dakcik,

hahahhaha harus la u, kalau tak mau panjang berjela 1 entry ni tau!

fatenton said...

haaaaaa lupe nak bagiiii :D

-Sara- said...

azie,

ala sara ckp antare yg awai, bkn plg awai..hikhik..tetibe nak gak ckp kn.. haha :P

MiSz eiN said...

kemaen lg besan i tuh
posing sakan! haha

pandai kan za masak
:)

~~zaa~~ said...

fatenton,

tu la pasal..sorry dear..nanti i sms mintak alamat, i poskan! hehehe

~~zaa~~ said...

sara,

tu la pasal, nak jugak reply komeng azie! hahaha

~~zaa~~ said...

misz ein,

hahah tau takpe, besan u la paling gediks tau? hahaha

tak la ein, biase2 je tu..itu je pun yang aku reti hahahha

-Sara- said...

faten : zaa xcited sgt smpai terlupe! haha

zaa n ein : ambooii lebeh2 nmpk! i rase biase2 jelah, xgedik pong! haha

maya amir said...

best giler dpt gathering mcm ni:)

~~zaa~~ said...

sara,

mau tak lupe..ngam2 diorang balik, kak nani & abe gee sampai..kelam kabut aku hahahaha

~~zaa~~ said...

maya amir,

:D memang best..nak2 bila masing2 da kawen, memang susah nak bergedik kat luar macam dulu..ni je la cara bleh buat. anyway, salam kenal :D