Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, March 8

SS Gathering Part 3

salam dan hai

rajin ke sampai 3 entry hari ni???
hahahah hari ni je la sebab ada cerita
pastu senyap je sampai minggu depan! heheheh

makan-makan khas untuk SS
tapi aku jemput jugak kak nani & abe gee datang
time, lepas asar
ngam-ngam geng SS bersurai, abe gee & kak nani pun sampai

yang bestnya, kari daging tu aku masak sekali lagi sebab dah habis!
ayam pun goreng jugak
menunggu jugak la diorang before dapat makan!
kesian heheheh
nak buat macam mana, kari mak laku, nyah! hahahaha

korang tau je la bila anak-anak buah aku ni datang
pecah rumah jadinya!
dengan si adam tu, tau tak dia makan coloured stone tu
dia ingatkan gula-gula! ishkkkk!
amir pulak kerjanya membodek je la hahahah
ni baru 2 orang, nasib baik anas & ammar kecik lagi
tak tambah lagi yang kat jb tu 3 orang tu
memang kecoh la jawabnya!

lepas makan, mandikan budak-budak
mak-mak & bapak-bapak solat maghrib
pastu tengok berita kejap, then pukul 9 baru gerak balik
snap gambar sekeping dua
jom layan!


dua orang budak panjang akal!

kak ira&anas, yours truly, kak nani&ammar

say cheese!

last part, tunggu jap lagi pulak ye
penat dah menaip nih!

2 comments:

axie said...

ada lagi ke?? haha :D
betol2 mengikuti nih...
ramai dah anak buah zaa..comei2lak tu :)

~~zaa~~ said...

axie,

ada lagi last one! hahaha tu la pasal, follow sampai habis tu! bagus2!

:D tu baru empat, ada lagi tiga kat jb sane!