Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, March 8

SS Gathering Part 4

salam dan hai

ok ni part last SS Gathering
jangan loya ok!

last but not least
yours truly & husband
sebelah i tu la orang kuat i, tau?
cakap ape yang dia tak buat
semua dia buat
memang penat sama naik dengan i
thanks abang ringankan tulang bantu i
i tau kalau abang tak tolong, memang tercabut la semua sendi i ni
kalau abang tak tolong, memang tak jadi la gathering ni
thank you, sayang..i love u! oppsss :p

tinggal la kami berdua
bila semua dah balik
tuan rumah pun sibuk la mengemas sana sini
cuci mana patut, susun itu ini ke tempat asal
series penat, tu yang sampai cuti semalam heheheh

kami membayangkan tu baru 1/4 je
belum open house raya lagi
tapi yang peliknya, aku memang suka buat makan-makan macam ni
takpe penat pun, takpe berhabis duit pun
asalkan dapat tengok orang makan yang kita masak :D
*padahal masak bukan sedap sangat*
tapi i memang suka la
agaknya terikut dengan cara mie aku kott

Soulsisters,
thanks for coming ye!
i'm the happy women when u all around me
next pulak rumah siapa??? ;)

p dot s : alhamdulillah, semua SS dapat bawak balik sikit bekal makanan. doakan aku murah rezeki ok.

8 comments:

axie said...

nak tunggu open house ;P

-Sara- said...

ehh, xsempat bce part 3 lg dh kua part 4..hehe

best sgt! lepaslah rindu dendam!haha.. nexttt..tunggu jelah jemputan sape kite dpt yek! hehe

*sara sokmo doakan yg baik utk zaa n kerol :)

~~zaa~~ said...

axie,

heheheh boleh2..tunggu je nanti i jemput u!

~~zaa~~ said...

sara,

hahahah laju okeh. nak abiskan cepat! tu la, lepas rindu dendam semua kan?

ermmm..thanks dear....

Reen Tart Nenas said...

seronok buat open house nie kalau ada yg membantu :)

~~zaa~~ said...

reen tart nenas,

memang reen..penat pun hilang bila ramai tangan kan?

Hanis Azla said...

ok dah setel semua part..he..he.. dtg sini dari blog sara.. pandainya awak masak.. Salam kenal yer..

~~zaa~~ said...

hanis azla,

:D thank u! heheh tak la, biasa2 je, itu je yang pandai.. salam kenal jugak :D link blog ok