Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, April 29

abang dah tua..

salam dan hai

penat aku naik turun istana negara tu jumpa DYMM tau
semata-mata nak mintak cuti untuk rakyat malaysia hari isnin depan
bestnye hujung minggu ni cuti lebih sikit
aku bagi cuti kat korang semua hari isnin ok :D
jangan ada yang datang kerja pulak!
hahahahaha berangan siot jumpa DYMM!!!

rabu lepas, 27 april birthday abe gee
kak ira dengan suka hatinya berkomplot dengan ipar-ipar ku diva yang cun
nak buat suprise untuk abe gee kat Jee's D'Village
aku, tukang beli kek
kak na, tokey kedai
kak nani, kena warning zip mulut dengan aku hahahha
bukan boleh makcik tu, kang terpecah lobang!!

bila mr.k sampai je rumah, terus siap-siap
sampai kedai, solat maghrib terus
tapi yang best nya, tuan empunya yang merancang pun tak sampai lagi!
aku paling awal!!
bila semua dah sampai, masing-masing buat tak tau je
kebetulan customer pun agak ramai
tak nak la mengganggu customer pulak kan?

bila customer dah kurang sikit, kak ira pun mulakan operasi
jom kite intai sikit gambar hari kejadian abe gee!



the cake! moist choc cake form SR!

the birthday man!

si baru biru perancang majlis!

us from left kak na, abe gee, kak nani & yours truly

chibi maruko chan tengah makan kek! comot! hahahah

:)

anas yang hensem!

*sorry for low quality picture due to camera handphone



ha..macam tu la kisahnya
the one & only big brother in mahmud's
brother kecik sekolah lagi heheheh :D

6 comments:

-Sara- said...

teringin nak pegi kedai abe gee nii.. tapi bila taktau lagi..hehe

hppy bufday utk abe gee :)

axie said...

chibi maruko chan makan..comot giler!!

~~zaa~~ said...

sara,

:D kedai kak na, yang..heheheh jom la! tak jauh pun!

Ummi Rania Raffel said...

za, nampak lainnya skrg nih!!! rindunye!!

~~zaa~~ said...

axie,

hahahaha budak demok!

~~zaa~~ said...

ummi rania raffel,

:D tu la..bila la nisa nak balik ni???asal nisa balik je mesti tak sempat jumpa :(