Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Friday, April 15

Jee's D'Village dibuka dengan rasminya

salam dan hai

alhamdulillah, kerja aku hari ni heheheh
kalau ikutkan hati memang nak cuti je terus
tapi tak boleh, nak buat macam mana kan

Syukur Ya Allah
dengan rasminya Jee's D'Village telah dibuka
family bisnes yang turun temurun
empunya tuan kedai kak na + suami
dengan sokongan oleh kami sekeluarga
dan pakcik kesayangan kami, empunya Hah Tomyam, Dato' Keramat & Restoran Bonda Thaifood Centre, Kepong

semalam buat solat hajat & jamuan makan kat kedai
Alhamdulillah, menggalakkan
yang bestnya 2 3 hari sebelum kedai dibuka
dah ramai yang datang nak makan :D
Jee's D'Village ni tempatnya kat Kg. Laksamana, Batu Caves
siapa yang tau KWSP batu caves tu, memang senang la nak cari

menu untuk pembukaan semalam Roti Tempayan, as usual :)
and Nasi Kaumok (lebih kurang nasi minyak but all the spices from thai)

jom intai!




















aku nak jemput korang semua datang mencuba&menjamu selera di kedai kami ok!
ajak la sedara mara semua, spread this breaking news kepada kawan-kawan :D
cuba dulu, baru tau! :D



12 comments:

sahida said...

wahhh, nnti bila huda balik umah suami di Wangsa Maju bole la singgah sini.. ada discount tak? ehehe..;)

~~zaa~~ said...

sahida,

boleh sangat2 huda! datang la..mane2 kedai pun takpe! :D keramat dekat sangat dengan wangsa maju! :D

Lord said...

perghh, zaa..cmbeshh...sonotnyer bisnes family...nnt pf free boleh g dop=)

~~zaa~~ said...

lord,

alhamdulillah...tapi bukan sepenuhnya zaa punye... bleh sangat2 :D

axie said...

wah bukak restoran..
nampak best tu kena p try ni..

-Sara- said...

wahh! yg rstoran pakcik zaa kat kepong tu dekat ngn umh makcik sara, yg ni lak dekat sgt ngn umh kak long sara! hehe, boleh cube pasni! jnji zaa bg diskaun laa tau! :D

~~zaa~~ said...

axie,

:D akak zaa punya..kite tolong2 je :D azie mesti la kena pergi!

~~zaa~~ said...

sara,

ha! ape lagi..cepat la pergi! cakap je SS hahahah :D

dakcik said...

wahhh..dah open eh kedai..kalo ke gombak nie harus singgah..=)


psst : sedappppppppnye roti paye !! nak lagi boleh !!! hehehe

~~zaa~~ said...

dakcik,

ain is a must!! kalo tak singgah memang nak kena sekeh! :p



pssst : hahahahah :p nanti i buat lagi ok!

Fazila said...

roti tempayan sedap sangat.... akak suka suka suka

~~zaa~~ said...

fazila,

:D heheheh yelah2..nanti zaa buat banyak2!