Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, April 28

facebook ucopwilcha

salam dan hai

good morning lovelies! :D
pagi ni seronok sebab bos takde
so boleh la i berjalan ke blog orang sana sini

tengah syok-syok baca blog, tiba-tiba teringat kat 1 blog ni
aku selalu baca blog dia, ayu
aku baca dari before dia kawen, sampai sekarang dah ada anak :D
pastu tertengok 1 entry die, kelakar habis
ni semua penangan ucop wilcha! hahahha
sampaikan facebook pun terkena tempias, tau?


klik untuk tumbesaran!


ce korang baca betul-betul
hahahahah series kelakar gila!! hahahahha
fenomena ucop wilcha!
kat mana-mana pun orang bercakap pasal dia je! heheheheh

6 comments:

axie said...

kome kome kome kome kome kome
kome come and go
kome come and gooooo~~
lagu usop wilcha kat maharaja lawak..
ce tgk utube ;)

~~zaa~~ said...

axie,

kahkahkahkah
memang best gile die nyanyi lagu tu! tak leh blah betul!
i tak tgk kat utube pn! kat umah langgan terus mustika nak tgk ML punye psl! hahaha

dakcik said...

hahaha..sofea pun terkene penangan ucop jgk..kite ako jek kite ako jek! hahaha

axie said...

i tgk utube je wok...hehehe

~~zaa~~ said...

dakcik,

hahahha kite ako je!

~~zaa~~ said...

axie,

ahahah ape lagi, langgan la mustika cepat2!