Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, April 26

kerana diriku begitu berharga

salam dan hai

:D
semalam kami laki bini bercuti dengan jayanya :D
heheheh rasa penat sangat, tak larat
balik dari rawang dah malam, 8.30
pastu singgah Jee's D'Village, melepak & makan
dekat pukul 11 baru balik
so masing-masing memang nekad nak cuti
hahahaha nekad ok!! berani sungguh!!

bila dah cuti tu, paham-paham sudah la kan?
bangun pun dah pukul berapa ;)
pastu keluar settle kan urusan kami
semalam kan payday :D
beli barang rumah, makan pastu pukul 5 balik
then melepak la kat rumah rehatkan badan

petang ni pun ada sikit lagi urusan yang tak settle
urusan esok malam punye hal
nak tau ape?? tunggu :D







eh..jap!

tajuk kat atas tu ada kena-mengena tak dengan enrty ni???
macam takde kan??hahahahha
layan je la labu!




p dot s : dugaan yang Allah SWT bagi, tentu ada hikmahnya kan?

10 comments:

dakcik said...

ooo..bercuti jgk smlm?? same la kite..kerane diriku begitu berharga..ecece..


p/s : nape wok? sabo yek..dugaan tue..

az-ila said...

iye zaa..setiap sesuatu yg terjadi tu ada hikmahnya..hanya Dia saja Yg Maha Mengetahui..bersabarlah dgn setiap dugaanNya...

~~zaa~~ said...

dakcik,

tu le pasal! igtkan dakcik je cuti! sekali i pun tercuti jugak! hahahah


p/s : ermmm...

~~zaa~~ said...

az-ila,

thanks kak zila...

-Sara- said...

jelesnya korang ni cuti..ermmm :(

axie said...

asyik cuti jek za & dakcik ni...hehe

aDieyZa said...

cuti ye.. patutlah blog sunyi sepi jer.. hihihi..

payday? hihihi.. zana lebih suka payday 2 days before gaji sebab nanti masa dapat gaji tengok akaun banyak lagi & duit x berapa nak susut.. hihihi.. lain org lain caranya kan..

~~zaa~~ said...

sara,

ala2..jom la cuti :D hehehe

~~zaa~~ said...

axie,

hahaha kate jiran sebelah bilik :D

~~zaa~~ said...

adieyza,

hehehe cuti la asyik keje je heheheh ;p