Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, April 19

not so good...

salam dan hai

aduhhh..still not feeling well
sakit gusi makin menjadi-jadi
sekarang dah melarat pulak sampai sakit tekak
kepala tak yah cakap la, memang berdenyut je

nak makan pun takde selera ni
macam mana nak mengunyah kalau dah gusi bengkak
nak menelan pun tekak sakit
minum je la yang paling kuat pun
makan pun yang soft-soft je
roti & biskut cicah air milo :D
menu terbaik bila demam

ingatkan nak MC je hari ni
tapi memikirkan duduk kat rumah sorang-sorang, terus batalkan niat
bukan takut, tapi boring
sebab kat rumah tak boleh tengok tv
kerja-kerja maintenance astro kat rumah belum settle
lama ko!
dari hari sabtu sampai hari ni katanye
nasib weekend takde kat rumah
semalam memang melayan dvd je la dengan mr.k
malam ni aku pun dah tak tau nak tengok dvd cerita apa

ha..tu la yang tak jadi nak MC
kalau ikutkan sakit kepala yang berdenyut ni
memang tak larat dah nak datang kerja

ada siapa nak tolong masakkan bubur untuk aku??? :D
takpun belanja aku bubur ayam McD?? :D
anyone???heheheheh

10 comments:

az-ila said...

za, g la klinik..dh mkn ubat lum ni???kalo xlarat rehat je bos xmarah punya:)

-Sara- said...

still not good ke yang? take care yee :)

eh, tp klo xleh tgk tv mmg boring tahap cipan kott! xsanggup nk duk umah!

dianizan said...

jom trn ktn..i belanja u bubur ayam special..

mrs.spicy said...

huhuhu..get well soon dear~ makan aiskrim membantu x?

dakcik said...

wah same la kite..sakit tekak..kene mkn soft2 jek..jom p MCd...hehehe

~~zaa~~ said...

az-ila,

dah kak zila..tapi tak kurang pon :(

~~zaa~~ said...

sara,

nope! :( makin membengkak..tq dear...


ha..tu la yang tak jadi mc :D

~~zaa~~ said...

dianizan,

hahah jenuh pulak aku nak g sampai kuantan nun ina weiii!! :p

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

thanks dear!

oo..makan eskrim bleh kurang eh???let me try first! hehehe

~~zaa~~ said...

dakcik,

kannn? :( sakit wehhh

tu la, macam teringin nak makan bubur mcd jek!