Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, April 13

peluang keemasan!

salam dan hai

uurrgggghhhh...teruk kelate kalah dengan perak semalam!!
ape ni KFCM???i baru bangga jap dengan u, tibe-tibe u buat macam ni!
heheheh :p
tapi series ah, teruk kena belasah!!
orang perak tidur dengan senyum la ye semalam??
bangkit la red warrior!!! :D

eh..tetiba pulak mood bola muncul apahal??heheheh


bila dah petang baru nak bersiaran
pagi tadi mood swing swang la
lari ke mana tah, tak dapat nak kejar
sekarang dah dapat tangkap balik dah mood tu :D
nak tau sebab apa?
haaa
teka la :D
heheheh takde pape pun
cuma malam ni nak pergi jumpa mie dengan abah :D
then terus tidur kat gombak

hari ni mr.k exam so ada kat rumah la tu
hari i datang ballik kerja berjemput ok :D
heheheh dah lama dah tak rasa macam tu ;)
korang yang cik abang kerja dekat senang la
hari-hari berjemput
aku ni jarang-jarang sekali je dapat peluang tu
jangan marah aaa..

2 comments:

-Sara- said...

alaa i pon mne de berjempot! die anto jee..blk sendiri pepandaila nk hidup! :P

~~zaa~~ said...

sara,

heheheh berdikari weh!