Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, April 4

preparing :)

salam dan hai

bestnye duk kat kampung
tenangnya :D

eh, korang kerja ek??? :p
hahahahah sorry!

minggu lepas masa aku duk merayau-rayau ke blog orang
singgah kat blog Q&A
pastu terbaca la enrty dia pasal ni
aku pun teruja jugak la nak baca buku tu
yela, eventhough kita belum pregnant lagi
tak salah kan kita bersedia awal-awal
penuhkan ilmu dulu
mana la tau, lepas ni kita pregnant kan??
Amin....
memang nak sangat tau isi dalam buku tu
mana tau mungkin boleh membantu kan?

so hari khamis baru ni
kebetulan officemate nak pergi jusco equine
aku pun follow je la
niat memang nak beli barang 5S untuk office
tapi sambil menyelam la kan?
memang nak mencari buku-buku ni kat popular

jumpa je buku tu, terus aku sambar
nasib aku baik jugak la sebabnya ada last piece je
so now this book is mine! :D






banyak rupanya info-info dalam buku ni
untuk ibu mengandung, memang sangat berguna sangat-sangat
banyak doa-doa yang boleh kita amalkan
tapi aku belum khatam sampai habis lagi
pendek kata memang berbaloi la beli buku ni
murah je, 2 buku ni baru rm30 lebih

bila fikir-fikir balik, takkan tak boleh beli kan?
kita duk beli majalan hiburan @ novel tu boleh je
sedangkan majalah @ novel tu lagi mahal dari buku ni
apa salahnya sekali-sekala laburkan untuk masa depan kan? ;)

12 comments:

-Sara- said...

ermm nk cri gaklah satu! ;)

dianizan said...

btul3..jgn berkira beli buku..bc buku2 ilmiah xpernah rugi wpun harga beratus tuk satu buku..

WILAYAH C.T.M said...

nak jugak..kat MPH ada tak??

aDieyZa said...

mcm menarik jer.. kena cari jugak ni.. sebagai bekalan kemudian hari.. hihihi

sahida said...

suke3! think positive to make it positive..hehe! bsedia je dr awal kan.. insyaAllah ada rezeki untk kita.

~~zaa~~ said...

sara,

cari la yang..banyak info!

~~zaa~~ said...

dianizan,

betul tu ina..dulu beli majalah pengantin tiap2 bulan pun boleh..takkan beli buku ni sekali tak boleh kan? :)

~~zaa~~ said...

wilayah ctm,

kat MPH pun ada..beli cepattt :D

~~zaa~~ said...

adieyza,

memang menarik za! banyak sangat info yang berguna! grab yours cepat2!

~~zaa~~ said...

sahida,

rite! heheheh insyaAllah, setiap orang ada rezeki masing2 kan huda..

Dahniar ahamad said...

cuba suami isteri amalkan membaca al-fatihah 40 kali selepas solat fardhu dan cuba suami isteri amalkan makan delima/jus delima...tinggalkan dulu perapat-perapat dipasaran sekiranya diambil..///;)sekadar perkongsian..

~~zaa~~ said...

dahniar ahamad,

insyaAllah, dania..delima tu je belum rasa lagi...