Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, April 18

sedapnya tidur

salam dan hai

huaarrrgggghhh!!!!
oppsss...sorry...
terlebih menguap! heheheh
bestnye tidur hujan-hujan macam ni kan?
tapi yang pastinya, memang mr.k tengah tidur sedap tu kat rumah
dia cuti hari ni
& i pun jadi lady boss la hari ni :D
datang kerja orang hantarkan hehehehe

weekend baru ni dua hari berturut-turut menjengah ke Jee's D'Village
alhamdulillah, 2 hari pertama memberansangkan!
tapi macam lipas kudung sikit la kak na
sebab tak biasa lagi kan?
alah bisa, tegal biasa :D
lama-lama nanti ok la tu

semalam mie & abah dah balik kampung
sedih pulak rasanya
tapi nanti minggu depan mie datang lagi :D
abah je la tak tau bila boleh cuti

eh..bos panggil!
got to go! bye!

2 comments:

mrs.spicy said...

insyaAllah akan try ajak husband pergi makan sini. xpok kite date kat sini ke. heheh..

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

hehehe tq dear! :D jemput la..nanti set date, buleh i jupe maryam! :D