Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, April 7

sendirian lagi

salam dan hai

dah 2 hari aku asyik sakit kepala je
pastu siap ciriti biriti lagi
memang lemah je badan
ni pun still sakit kepala lagi
tak tau la apa puncanya

semalam balik kerja terus letak kepala kat sofa
sampaikan mr.k balik kerja pun aku tak sedar
punya la sakit kepala sangat
bila da tersedar tu, makan ubat & baring lagi
sampai la hari ni tapi ada la kurang sikit

semalam
lepas isyak, duk bersembang dengan mr.k pasal cerita hot kat ofis aku
dah lepas sembang tu, tiba-tiba mr.k cakap kat aku

"jangan demam-demam ye"

aku pun macam pelik la jugak kan
tapi macam biasa la sebab dia selalu cakap macam tu kalau aku demam
pastu dia cakap lagi

"nanti duduk rumah abe gee ye"

part ni aku memang dah rasa dah
mesti dia kena pergi kursus :(
ye..memang pun
dia kena kursus kat pangkor
hampir 2minggu start from this sunday :(

oowwhhhh
aku pun tak tau apa yang merasuk masa tu
terus menangis tak benti
agaknya sebab aku tak sihat kan?
tu yang emo lebih sikit tu

hmmmm..
nampaknya menumpang la aku kat puncak jalil 2 minggu ni
jauhnya rasa nak pergi kerja
malasnya nak tempuh jem kat situ
aku nak duk rumah sorang, dia tak bagi
nak tak nak terpaksa la bawak diri

aduhhh
nak mengangkut baju kerja 2 minggu
nak mengangkut baju tidur
nak mengangkut segala mak nenek barang keperluan aku
lecehnye....
tapi nak buat macam mana
suami kan :D

tapi sedih la
lama tu kena tinggal
ini paling lama kena tinggal semenjak kawen :(

10 comments:

MiSz eiN said...

perghhhh
lamenye 2 minggu
sabo ek za
bley kwn ngan ain ditinggal suami
p la tdo umah ain jek
xpon tdo umah aku
haaa
dekat lah skit

WILAYAH C.T.M said...

ha p tdo umah ein tu..takpun umah ain..hehehehe..sian u.abihlah bila dia balik nti msti rindu demdam demdam punye..*wink**wink*

dakcik said...

ha, senasib dgn kita..meh la tido umah i..hehehehe

are-za said...

sian u..

same la kite..
dgr nk kena tgal terus tiok slalu..
sguh2 pulok tuh tiok..

sabar yank yer...
2mgu jap je tue..

yuzie said...

hadoii 2 mggu tuu..huhhu sabo2! jgn sedih2 sian cik abg ssh ati dia nnt..

sahida said...

siannye dia.. rindu- rinduan la ye.;)

aida yan'z said...

sian dia kene tinggal...mesti rindu gile ni kang...huhu

-Sara- said...

isshh..kat 2mgu? lame kotttt..cian dieeee..

hop cepat sembuh :)

III bDkNaKaL III said...

Zaa, umh aku ade...mehla..mtk permission kt mr k..lh g umh ema ari²..jommmmm...

dianizan said...

1st kene tgal lama pas kawin ek...sian za..ikut la mr k g kursus..leh bercuti 2 minggu hehehe..sayang isteri tinggal2kan..:-)))