Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, April 21

senyum..tak perlu kata apa-apa

salam dan hai lovelies

Alhamdulillah, today i feel better
bengkak gusi pun dah kurang sikit
then sakit kepala automatically hilang :D
cuma sore throat je ada lagi sikit
tapi Alhamdulillah sangat-sangat

hari ni ada perhimpunan khas kat ofis dengan PM
selalunya aku memang tak turun :D
tapi hari ni macam nak turun pulak sebab row bahagian aku tak ramai
nak tak nak bila kena turun
terpaksa la pakai tudung korporat yang tak berapa branded cantik tu
dah la tudungnya licin, menggelembung sana sini
aku tak suka sangat-sangat!!


tengok la tu herot je tudung aku!

tapi tetap senyum ayu lagi :D

kenapa ada senyum ayu tu?
sebabnya kat ministry sekarang tengah berkempen
"Kempen Senyum Selalu"
so marah ke, sakit ke, bosan ke, angin kus-kus ke
tudung penyet ke, sakit kepala ke
tak kisah la apepun
yang penting kita kena senyum :D
macam geng kitorang pagi ni
pagi-pagi buta kena sembur dengan tah sape tah pompuan tingkat 5
dalam lift nak turun ke dewan
tak pasal-pasal tapi kitorang tetap senyum :D
tapi dalam hati memang bara la kat pompuan tu!


senyum..tak perlu kata apa-apa. 1st time dengar lagu ni :p


Jom spread kan kempen senyum kat blog korang semua!
& link kan blog aku sekali dalam entry korang ok :D

8 comments:

aida yan'z said...

hahaa...pagi2 dah buat org hilang mood...org x da mood pun bole senyum kan...x payah ler nak mencuka aje...SENYUM X PERLU KATA APA-APA...heheheh

-Sara- said...

zaa kne pakai tudung tu dr rumah ke? means, harini 1 hari pakai tudung tula ek?

yuzie said...

senyum gakk lerrr :)

~~zaa~~ said...

aida yan'z,

tu la pasal kak! aku memang bara la kat pompuan tu!!

senyummmm :D

~~zaa~~ said...

sara,

ha la! tu yang menyampah tu..nak bawak tudung lain macam rimas pulak rasanya! heheheh

~~zaa~~ said...

yuzie,

kak zie senyum ada makna! masyuuuukkkk :D

aDieyZa said...

senyum, x perlu kata apa2.. zana selalu dengar lagu ni kat radio.. x sangka MOF pun nyanyi lagu ni kan??

senyum selalu!!!

~~zaa~~ said...

adieyza,

tu la, semmua org cakap lagu ni femes..zaa je tak dengar :p