Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Thursday, April 21

tak tahan tengok siti nurhaliza

salam dan hai

hahahahahahahah
wakakakakakaka
bahahahahahahaha
semalam baca blog mrs.spicy
guling-guling aku gelak macam nak pecah perut!!
aku taknak gelak sorang-sorang
aku nak ajak koranng gelak dengan aku!!
jom kite buat game ni sama-sama!!




i) Pilih bulan kelahiran anda:

Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


ii) Pilih nombor hari jadi anda:

1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan


iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat


nak tau aku punya?


aku terhantuk siti nurhaliza sebab aku tak tahan


kahkahkahkah ape yang aku tak tahan tak tau la!! hahahahaha
jom kite tengok yang mr.k punye pulak


aku belasah gangster sebab aku fikir aku hebat


hahahahahah caya lah bang! u memang hebat ma! hahahahah
jom gelak sama-sama! aku nak baca korang punye pulak!


credit to mrs.spicy!

18 comments:

mrs.spicy said...

wah...mr. k punye hebat!ehe

sahida said...

aku menari dgn Cristiano Ronaldo sbb aku perasan cantik..hehe, suke3!;) therapy stress ni, hehe..

syariza09 said...

hahaha...mmg best baca ni, dh semput t'gelak2

aida yan'z said...

hahahhahahah...gelak besar aku tau....ko nak tau x aku punye ape...AKU PELUK BAPUK/MAKNYAH SBB AKU X TAHAN...hahahahha...hari nie memg sume x tahan la sbb sume pakai baju biru kan...

♥♥ KhamS ♥♥ said...

i punya - aku gigit jiran aku sebab aku fikir aku hebat!

klako giler! hahahahaaaa...

siti said...

aku peluk henpon aku sbb aku baik ati!

dakcik said...

hahaha..i terlanggar lee chong wei sbb xtahan ! kahkahkah

tp yg kak aida pling xtahan ! kahkahakaha

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

haa..tu la pasal! laki aku belasah gangster wehhh! hahahha

~~zaa~~ said...

sahida,

hahahah huda punye best!! gigit jari la pompuan lain sebab huda dapat menari dengan CR!

~~zaa~~ said...

syariza09,

hahahah tu la pasal..pecah urat!! hahahah

~~zaa~~ said...

aida yan'z,

hahahahahahahahah!!!! tak leh blah!! kot ye pun tak tahan, jangan dipeluk maknyak tu!! hahahahaha

~~zaa~~ said...

khams,

kahkahkahkah!! che khams gigit jiran kat brunei b4 back for good eh??hahahha

~~zaa~~ said...

siti,

hahahah siti tu baik hati ke kedekut peluk henpon sendiri???hahahha

~~zaa~~ said...

dakcik,

wehhh..tak tahan kat lee chong wei ke??? hahahhahaha :p



kak aida memang takleh blah!!hahahaha

zaza said...

za plak..

aku jerit dekat handphone aku sebab aku gila

cissss!

waniepaez said...

hehe, kelako abes..best2 za:)
wani punye " ak menari dgn liverpool sbb ak cemburu??hehehe...liverpool tue sape ek?kahkah

~~zaa~~ said...

zaza,

hahahahahaha no komen za!!

~~zaa~~ said...

wanipaez,

heheheh wahhh menari dengan liverpool.. :p