Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, April 20

velvet cake! yummmmyyyyy!

salam dan hai

hari ni tambah lagi satu
lidah i pulak pecah-pecah macam melecur :(
memang tak boleh nak lasak-lasak sangat la cium makan
harap-harap cepat la sembuh dari semua ni

dalam takde selera nak makan tu
tadi one of my officer yang sangat best
yang sangat rajin baked itu, baked ini
bawakkan cupcakes! weehuuuuu!! :)
setiap kali tak pernah gagal untuk rasa ape yang dia buat

she's so sweet!

selalunya kan kite dengar sana sini sebut red velvet kek la
red velvet cupcake la, kan?
tapi my officer ni die buat lain sikit heheheh
green velvet cupcake :D
tapi rasa dia still sama jugak dengan red velvet, cuma warna je yang lain
tq cik nik!

so, ni la lunch untuk hari ni :D


green velvet cupcake + nescafe

so greeennnnnnn :D

12 comments:

aida yan'z said...

yummyyyy,.....sedapnyer...

-Sara- said...

oitt! xteragak tunjuk velvet cake lak!


:D

MiSz eiN said...

hah. memang famous kan cake red velvet nih
ak pon rs mcm nak try jek
tp bukan sepatutnye merah ke color dia?

dakcik said...

eh i pun dah merase..cik nik mmg talented ! kite nie mmg suke mkn air tgn dia..hehehehe


red velvet lain dr lain kan? green velvet !

MiEzA said...

sangat menyelerakan

~~zaa~~ said...

aida yan'z,

kannn??? rezeki ko! hahahha

~~zaa~~ said...

sara,

hahahah jangan marah sayang! :p

~~zaa~~ said...

misz ein,

sedap sangat! memang sepatutnya merah, tapi officer tu saja wat hijau! try it!

~~zaa~~ said...

dakcik,

kite memang tak pernah missed! hahahaha sedap sungguh!!

~~zaa~~ said...

mieza,

sangat2!! heheheh

mrs.spicy said...

hehe.rase same je sbb merah pon warna jer..nk try jgk buat kek ni.ma terhad

~~zaa~~ said...

mrs.spicy,

aah..sama je yang dengan merah..cepat try baked 1, then anta kat putrajaya :D