Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Monday, May 9

engkaulah ratu hatiku

salam dan hai

Selamat Hari Ibu for all mothers in the world
especially for mie & mak
belum terlambat lagi kan?
actually lambat update je kat blog
kat mie & mak dah wish dah
setiap hari pun hari ibu kan?
setiap hari pun sayang mie & mak
takkan berkurangan sampai akhir hayat

sabtu malam kak nani buat plan mengejut
masa tu aku kat rawang
kak nani call, suruh belikan kek & bawak pergi Jee's D'Village
semua adik-beradik pun ada kat sana
singgah kedai kek, belikan 1 untuk mie & 1 untuk mak
raikan mie dulu kat kedai
bila masing-masing bagi ucapan, masing-masing pun bergenang air mata
lagi-lagi bila tengok mie menangis :(



mie.......dikja sayang mie sampai mati.........





hingga hujung nyawa


menantu baru :D


for you, mom!


afah & kak nani with mie

beloved mommy...

tokey & bonda :D

ermmm...pastu balik rawang
slow-slow sorok kek dalam peti taknak bagi mak tau
ahad pagi tu dalam pukul 10, tengah rancak berborak dengan semua in-laws
pastu aku pergi dapur, keluarkan kek bawak ke depan
macam mie jugak, mak pun mengangis :(
including me, for sure :(



orang sayang mak sangat-sangat.....





mak...bonda kedua ku...

mie,
orang rasa beruntung sangat
mie memang ibu yang terbaik
i know i was the blacksheep of the family a few years back
maafkan orang, mie
terima kasih sebab membesarkan, memberi kasih sayang yang tak berbelah bagi
menyediakan makan minum selengkapnya
walaupun kita hidup sederhana, tapi kita bahagia
terima kasih yang tak terhingga
semoga Allah panjangkan umur mie...AMIN.....


mak,
terima kasih atas semua layanan yang baik
orang tau orang bukan menantu yang terbaik lagi
tapi orang cuba sehabis boleh
terima kasih sebab membesarkan angah, dan izinkan angah kawen dengan orang :D
buat masa ni, orang still kakak besar kan? :)
terima kasih, mak
semoga Allah panjangkan umur mak...AMIN...



p dot s : still trying, hoping & praying that one day, i'll be a mother too.... :(

14 comments:

dakcik said...

olololo..sweetnya !


p/s : the day will come dear ! (uh dakcik speaking!) hehe

axie said...

sedihnya orang baca entry ni dikja..

sahida said...

i feel that way too zaa.. that one day i'll be a mother.kita teruskan usaha, and never stop praying k? Happy Mthers Day zaa..^_^

~~zaa~~ said...

dakcik,

:D peace!

:) thanks dakcik!! amin...

~~zaa~~ said...

axie,

sob..sob.. :(

~~zaa~~ said...

sahida,

yup! pray for us, huda....dont give up! :D

ida ^_^ said...

zaa....

akak sedih baca n3 nie...sob sob..(bergenang air mata nie)...ingat mak akak....

i'allah..masa tu akan datang jugak...sabar, banyak berdoa dan yg paling penting usaha...:-D

~~zaa~~ said...

ida,

sob..sob...sedih jugak kak...sekarang ponnn :(

insyaAllah kak, tq....

-Sara- said...

always pray 4 u dear..same2 kite doa n usaha ye syg :)

namo cedey2 ;)

~~zaa~~ said...

sara,

ermmm..thanks dear....

waniepaez said...

a,ahh..wani pon sedih jgk bace entry nie...xper, ank mie dah berjaya n makin matured:)

xper, sabar ek zaa..insy ade rezeki nnt:)amin

MiSz eiN said...

sedeynye zaaa
sabar eh..
doa byk2 tau. Allah e2 maha mendengar
ein pon doakan zaa cpt dapat beby

~~zaa~~ said...

wanipaez,

tu la.. :( rindu mie

ermmm..insyaAllah, harap murah rezeki tu...

~~zaa~~ said...

misz ein,

:( thanks ein...memang menunggu rezeki yang satu tu...