Lilypie First Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, May 3

mr.k's cousin wedding

salam dan hai

seronok korang cuti 3 hari?? :)
aku pong! hahahaha
tapi penat sikit sebab balik kampung mr.k kat pagoh
ada kenduri kawen cousin dia

yang balik pun cuma kami berdua, along & uda je
mak, abah & adik-adik lain tak ikut
mak masih kurang sihat lagi, tapi Alhamdulillah dah beransur
kitorang balik pagoh sabtu malam, pukul 9.30
ingatkan dah tak jem, rupanya jem jugak!
tapi tak lama la
sampai kampung dalam pukul 1 pagi!
mengantuknya Tuhan la tau
walaupun dalam kereta aku dengan mr.k membongkang je! heheheh

Alhamdulillah, kenduri semua selamat
tema, hijau putih
malas la nak cerita panjang-panjang
lenguh tangan! heheheh :p

enjoy the pictures!!

baru sampai

air kopi satu! :D

tengok tu cik bedah duk bergosip ape! hahahha

pakcik ajit tengah susun bekas makanan

:D pengantin baru jugak!

the dais! so green!

pakcik nazri, makcik jamilah, maklong & makngah

mira, mr.k's cousin! mommy to be...

kak ida, wife cousin mr.k

pengantin :)

pengantin kena bayar tol! banyak ok! hahaha

persandingan

baju kedua :D suaminya askar

ghazal group kecuali yang 3 orang tu!

lepas je kenduri, dalam pukul 5 lebih kitorang gerak balik kl
sampai rawang pukul 8.30malam
penatnya yang amat! tapi syok sebab it's a WEDDING! :)

No comments: